Η Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας '' ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ '' στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων

Μια αξιέπαινη δραστηριότητα στο πνεύμα των ημερών, από αντιπροσωπεία μελών της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας '' ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ '' που επισκέφτηκαν το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων. 

Διαβάστε την ανακοίνωση που μας έστειλαν:

Ο σύλλογός μας εκτός από τις πολιτιστικές του δραστηριότητες αποφάσισε να προσφέρει και στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης εν όψει εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς .             

Για τον λόγο αυτό τις απογευματινές ώρες της 21/12/2017 αντιπροσωπεία μελών της Στέγης επισκέφθηκε το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Ακτή Δυμαίων 27 , Πάτρα και παρέδωσε είδη ατομικής υγιεινής , αξεσουάρ και γλυκίσματα στις φιλοξενούμενες του ιδρύματος , τα οποία είχαν συγκεντρωθεί τις προηγούμενες ημέρες από μέλη της Στέγης.Η υπεύθυνη του Κέντρου κοινωνική λειτουργός κα Βασιλική Ορφανού καθώς και οι τρόφιμες του Ιδρύματος ευχαρίστησαν τα μέλη μας για την ευγενική τους προσφορά που βοήθησε να γίνουν πιο όμορφες οι εορτινές αυτές ημέρες .

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.