Η προσπάθεια για την δημιουργία αθλητικού τουρισμού στα Καλάβρυτα συνεχίζεται.

Έχουμε ασχοληθεί κατ΄ επανάληψη με αγώνες ή τουρνουά παλαιμάχων που γίνονται στα Καλάβρυτα με την επιμέλεια του Αλέξανδρου Χουλιάρα, ο οποίος έχει, ακόμη, την διάθεση να οργανώνει τέτοιες συναντήσεις που προωθούν το όνομα της περιοχής.  

Οι αγώνες αυτοί, εκτός από το ότι κάποιες φορές έχουν ξεχωριστό αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού συχνά συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει επαγγελματίες, έχουν ενδιαφέρον γιατί αποτυπώνουν την δύναμη της θέλησης και αποδεικνύουν ότι η φυσική κατάσταση και ο τρόπος ζωής δίνουν σημαντικότατη παράταση στην νεότητα του ανθρώπου.

Πέρα απ΄ αυτό όμως συντελούν και στην δημιουργία ενός ρεύματος που σιγά σιγά ‘’δείχνει’’ τα Καλάβρυτα και το εξαιρετικής κατάστασης δημοτικό στάδιο ως προσφερόμενο για παρόμοιες συναντήσεις παλαιμάχων απ΄ όλη την Ελλάδα. Οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει αυτό το χόμπι συνοδεύονται από φίλους και μέλη των οικογενειών τους και έτσι χρησιμοποιούν το γεγονός αυτό ως αφορμή για μια εκδρομή σε ένα μέρος που έχει να προσφέρει επιλογές για όλους.

Πιστεύουμε ότι η δημοτική αρχή και το κέντρο παιδιού νεολαίας και άθλησης ακόμα και με την απλή παρουσία τους και την απονομή αναμνηστικών της περιοχής , με μικρό κόστος, θα συμβάλουν σημαντικά στην δημιουργία αυτού του διαφορετικού  αθλητικού και όχι μόνο τουρισμού.
Στα πλαίσια αυτά την Δευτέρα 11/12/2017 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν τέσσερις ομάδες. Οι εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων, οι φίλοι ποδοσφαίρου Πάτρας, παλαίμαχοι Αχαίας, παλαίμαχοι Πατρών. Οι αγώνες θα είναι 40λεπτοι και θα ακολουθήσει μικρός και μεγάλος τελικός.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.