Η Καλαβρυτινή Χριστίνα Τοπουζίδου και Youtuber αλλά και επιτυχία σε μαθηματικό διαγωνισμό

Καλαβρυτινή επιτυχία στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά ‘Ο Θαλής’ »

Η Τοπουζίδου Χριστίνα μαθήτρια του γυμνασίου Καλαβρύτων συμμετείχε στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά  «Ο Θαλής » και προκρίθηκε  (http://www.hms.gr/?q=node/1293) μαζί με 963 ακόμα μαθητές της γ’ γυμνασίου από όλη την Ελλάδα για τον δεύτερο μαθηματικό διαγωνισμό του «Ευκλείδη» .

top

Από τον νομό Αχαΐας πέτυχαν 29 μαθητές της γ’ γυμνασίου  και αξιοσημείωτο είναι ότι οι 28 είναι από σχολεία της Πάτρας. Η αγάπη για την επιστήμη των Μαθηματικών και η απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας από την συμμετοχή σε πανελλαδικούς μαθητικούς διαγωνισμούς αποτελούν  τα κίνητρα των παιδιών αυτών , όπου αξιολογούνται οι δυνατότητες, οι σκέψεις και το ταλέντο τους.

Εκτός όμως από τους διαγωνισμούς η Χριστίνα είναι και μία μικρή Youtuber αφού με την βοήθεια του πατέρα της ανεβάζει βιντεάκια όπου παίζει τραγούδια με το αρμόνιό της. (https://www.youtube.com/watch?v=B3zAx3QaOqM)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.