Η Ελπίδα Παπαναγιώτου Γεωργοπούλου υποψήφια με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ

« …Τα Καλάβρυτα και τα πανέμορφα Χωριά μας είναι τόπος που έχει απίστευτα συγκριτικά πλεονεκτήματα πολύ μεγάλες δυνατότητες και ευκαιρίες αρκεί να υπάρξει μια άλλη λογική και ένας άλλος τρόπος προσέγγισης με βασική επιδίωξη την παραμονή νέων ανθρώπων στον τόπο τους !

Με τον Σπύρο Θεοχάρη έχουμε κοινή αντίληψη στόχευση και προτάσεις για την αξιοποίηση όλων αυτών των διαφορετικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο τόπος μας και θα συμπορευτούμε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές δίνοντας την ΑΝΑΣΑ που χρειαζόμαστε όλοι οι Καλαβρυτινοί για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας ! ..»

Η Ελπίδα Παπαναγιώτου από την Ψωφίδα είναι έγγαμη με το Γιώργο Γεωργόπουλο Κτηνοτρόφο ( Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων ) και έχει δύο Γιούς !

«….. Πολλοί νέοι άνθρωποι που πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου μας ενώσαμε τις δυνάμεις μας οργανώσαμε τις σκέψεις και τις αγωνίες μας με βασικό πρόταγμα ¨τίποτα για εμάς χωρίς εμάς ¨ και είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα ……….»


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.