Η Γυμνασιάρχης Κλειτορίας νέα και δραστήρια. Ελπίδα για τα παιδιά!!!

Η νέα γυμνασιάρχης Φωτεινή Δημακοπούλου, όπως ανέφερε στο Kalavrytanet ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Βασίλειος Καρράς, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για την περιοχή. Σε αντίθεση με κάποιες περιπτώσεις εκπαιδευτικών που επικαλούνται λόγους φυγής, η κ. Δημακοπούλου δείχνει να ενσωματώνεται πλήρως στην τοπική κοινωνία.

‘Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της άρχισε να οδηγεί τους μαθητές στα μονοπάτια της κοινωνικής προσφοράς και να πετυχαίνει καθολική συμμετοχή σε δράσεις, όπως ο καθαρισμός του δρόμου που οδηγεί προς το σχολικό συγκρότημα Κλειτορίας.

Το επόμενο βήμα θα είναι η συγκρότηση θεατρικής ομάδας από τα παιδιά του γυμνασίου με σκοπό την δημιουργική, εξωσχολική δραστηριότητα τους.

Ένας εκπαιδευτικός τέτοιας μορφής που ασχολείται πραγματικά με τα παιδιά δεν μπορεί παρά να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες και στην παροχή των απαραίτητων και προγραμματισμένων γνώσεων.

Συμπαραστάτης σε ότι χρειαστεί φυσικά θα είναι ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Αντιδήμαρχος κ. Β. Καρράς.

Το kalavrytanet επίσης είναι πρόθυμο να προσφέρει όποια βοήθεια χρειαστεί

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.