Ευχαριστίες της Α.Ε.Κ για τα 11.000 ευρώ προς τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των έντεκα χιλιάδων ευρώ(11.000) συμμετείχε, για το 2017, ο Δήμος Καλαβρύτων στα έξοδα της Α.Ε. Καλαβρύτων. Ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο, αφού αξιολόγησαν τις ανάγκες, πιθανόν με βάση σχέδιο προϋπολογισμού του σωματείου, επιχορήγησαν σε δύο δόσεις, η δεύτερη λίγο πριν την εκπνοή του έτους, τον τοπικό σύλλογο με ένα ποσό που σε τέτοιους καιρούς, δεν το λες και λίγο, για μια ομάδα που αγωνίζεται στο Β’ τοπικό.
Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι του συμβουλίου της Α.Ε εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Λαζουρά και το δημοτικό συμβούλιο με το ακόλουθο κείμενο που απέστειλαν στα μέσα ενημέρωσης.

Ευχαριστήρια Επιστολή

Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων, με την παρούσα επιστολή, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Γιώργο Λαζουρά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, για την οικονομική στήριξη του Σωματείου μας.
Σε δύσκολα οικονομικά καιρούς, η Δημοτική αρχή στηρίζει έμπρακτα και γίνεται αρωγός της μεγάλης προσπάθειάς μας για να κρατήσουμε ζωντανό τον αθλητισμό και την δημιουργική απασχόληση των νέων στον τόπο μας.

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

Με την σημαντική σας βοήθεια στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του Δήμου Καλαβρύτων, συμβάλετε ουσιαστικά στην καλλιέργεια, την βελτίωση και στην θωράκιση των νέων μας, με ταυτόχρονες πολλαπλές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνίας μας.

Την φετινή χρονιά η Α.Ε.Καλαβρύτων, εκτός από την ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας, λειτουργούν: -οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου όπου απασχολούνται 40 παιδιά απ΄όλη την επαρχία Καλαβρύτων στα δύο τμήματά της, -η ανδρική ομάδα Μπάσκετ που συμμετέχουν και παιδιά της Ακαδημίας στο φετινό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ και -το νεοσύστατο τμήμα στίβου και αθλοπαιδιών με την συμμετοχή 20 κορασίδων. 


Να είστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτα από ανθρώπους με αγάπη για τα παιδιά και όραμα για την ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλο τον Δήμο Καλαβρύτων, με στόχο να αποταμιευτούν αξίες.   


Για την Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας


Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης                            Ευθύμιος Φλογεράς  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.