Ευχαριστήριο για την πρώην μαθήτρια και νυν Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Στα πλαίσια της συνεργασίας και της συνεχούς υποστήριξης του σχολικού συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη διάθεση εξοπλισμού  (καθίσματα επισκέπτη-αναμονής) για την κάλυψη αναγκών των σχολείων μας. Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, που καθημερινά γίνεται ορατή και βελτιώνει τις συνθήκες παροχής υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων της περιοχής μας. Το σημαντικό αυτό έργο που επιτελείται με τη συνεργασία και βοήθεια του ιατρικού και διοικητικού  προσωπικού, έχει σαν αφετηρία τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, την Ιωάννα Σφυρή, που ας μας επιτραπεί να υπενθυμίσουμε ότι πέρασε σχετικά πρόσφατα, ως μαθήτρια, από τα θρανία των σχολείων μας.

Έτσι λοιπόν χαιρόμαστε και αισθανόμαστε και εμείς υπερήφανοι βλέποντας ότι η νέα γενιά και θέλει και μπορεί και παραμένει για να βοηθήσει τον τόπο που τη μεγάλωσε.
Ευχαριστούμε, καλή δύναμη και καλή συνέχεια.   
   
Οι Διευθυντές

ΓΕΛ                                         Γυμνάσιο                                         ΕΠΑΛ


Σπανός Βασίλειος                      Ροδοπούλου Ιωάννα                      Κάντζαρη Βασιλική

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.