Ευχαριστήριο από τον Λάκη Νασιώτη και γενικό κάλεσμα για την τελική ψήφο της Κυριακής.( ΦΩΤΟ)

Αγαπητοί συμπολίτες.
 Μέσα από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σφίξω το χέρι του καθένα ξεχωριστά και όλων μαζί που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Ξέρω ότι πολλοί από σας υπερβήκατε τους εαυτούς σας ψηφίζοντας αυτόν τον συνδυασμό. θα ήθελα όμως να σας διαβεβαιώσω ότι όσα λάθη και αν έχουν γίνει στο παρελθόν η τετραετία αυτή και θα τα διορθώσει αλλά θα γίνει και αφετηρία θετικών εξελίξεων για τον τόπο μας.

Σας ζητώ για μία τελευταία φορά να μας τιμήσετε την ερχόμενη Κυριακή με την ψήφο σας, να μας δώσετε την ευκαιρία να αποδείξουμε αυτά που λέμε.
 Σαν υστερόγραφο επιτρέψτε μου να αναφερθώ στο φίλο και αδελφό, στον πτέραρχο Γιώργο Αθανασίου (κουτσομίχαλο) που ήρθε από την Αθήνα να με τιμήσει με την ψήφο του και το απόγευμα να επιστρέψει για να συνεχίσει τη θεραπεία του.!!!
Να σε έχει ο Θεός καλά Γιώργη. 
Να μας έχει όλους καλά. 
Ραντεβού την Κυριακή στις κάλπες να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε 
Θεόδωρος Κ. Νασιώτης καρδιολόγος 
Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Ακολουθούν φωτογραφίες, που πρώτη φορά δημοσιεύονται, από τον σύντομο αλλά και καταλυτικής σημασίας προεκλογικό αγώνα του κ. Νασιώτη.  

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
17 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.