Ευχές του Γιώργου Κουτρουμάνη για διαγωνιζόμενους Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Κουτρουμάνης, απευθύνει στις διαγωνιζόμενες και στους διαγωνιζόμενους το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητές υποψήφιες, αγαπητοί υποψήφιοι,

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι, από καρδιάς, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι για εσάς μία κορυφαία στιγμή, ωστόσο δεν αποτελούν τη μοναδική σας ευκαιρία για μόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση. Να μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι απλώς η πρώτη δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα πρέπει να προσπαθείτε και να αγωνίζεστε με υπομονή, επιμονή και ελπίδα για το μέλλον.

Εύχομαι, επίσης, δύναμη και κουράγιο στους γονείς σας και στους εκπαιδευτικούς που σας στηρίζουν και σας βοηθούν στο δύσκολο αγώνα σας.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.