Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Σκεπαστού.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του κέντρου αίματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών από τις 9:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, με τη βοήθεια και τη στήριξη του Συλλόγου Σκεπαστού στο πολιτιστικό κέντρο.
 Την αιμοδοσία πραγματοποίησαν η κ. Χαρά Σαμπαζιώτη Γενικός Ιατρός  Π. Γ. Ν. Π., η κ. Μαρία Παπαγεωργίου Προϊσταμένη του Κέντρου αίματος του Π. Γ. Ν. Π και συμπατριώτισσά μας από το Σκεπαστό  και η κ. Μαρία Παπαδοπούλου Νοσηλεύτρια του Κέντρου αίματος του Π. Γ. Ν. Π. Στην αιμοδοσία προσήλθαν αρκετοί κάτοικοι από  Σκεπαστό, Καλάβρυτα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. 
Η προσπάθεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε αίμα. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει για ακόμη μια φορά το ιατρικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών  και τους εθελοντές αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους . Η αιμοδοσία είναι μια ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και προσφοράς στο συνάνθρωπο. 

Το Δ.Σ 
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.