ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Εκδήλωση για τα 74 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Εκδήλωση με θέμα "74 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" διοργανώνει η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας από κοινού με την Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των δημάρχων Καλαβρύτων και Αμαρουσίου.

Ακολουθεί το μήνυμα-πρόσκληση του πρόεδρου και του Δ.Σ. της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας για την εκδήλωση:

 

Σας στέλνουμε πρόσκληση για την εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας από κοινού με την Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των δημάρχων Καλαβρύτων και Αμαρουσίου.

Σαν Καλαβρυτινοί, έχουμε καθήκον να κρατάμε άσβεστη τη μνήμη των θυμάτων της στυγερής πράξης των Γερμανών κατακτητών και να φροντίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μεταφέρουμε τα μηνύματα, που εκπέμπει θυσία τους, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Καλούμε τους Καλαβρυτινούς, τους φίλους των Καλαβρύτων, τους φιλειρηνιστές και όλους, όσοι αποτροπιάζονται στη φρίκη των πολέμων, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Η πρόσβαση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου μπορεί να γίνει είτε με τον Ηλεκτρικό - σταθμός Αμαρουσίου - και 8 λεπτά περπάτημα, είτε με τα λεωφορεία προς Μαρούσι ή Κηφισιά, στάση Διασταύρωση Αμαρουσίου και 3 λεπτά περπάτημα.

ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Ο Προέδρος και το ΔΣ της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.