ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Επαναδραστηριοποίηση και προκήρυξη εκλογών

Ανακοίνωση-πρόσκληση έστειλε το προσωρινό ΔΣ της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, για την πραγματοποίηση εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης στις 23 Οκτωβρίου 2017, ώρα 17.00' έως 21.00', στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ" στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Ανακοίνωση-Πρόσκληση


Αγαπητοί συμπατριώτισσες- συμπατριώτες, μέλη της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας,


Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Καλαβρυτινών της Πάτρας, μετά από ένα διάστημα αδράνειας, επαναβεβαιώνει την ύπαρξή της και την πρόθεσή της να επανεργοποιηθεί και να προάγει τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε. Οι σκοποί αυτοί δεν είναι άλλοι από την ανάδειξη, διατήρηση  και  μετάδοση  της  αληθινής  ιστορίας  και των  γεγονότων, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που σημάδεψαν όλη την, τότε, επαρχία Καλαβρύτων καθώς και  μια ολόκληρη  γενιά κατοίκων της, , αλλά και την διακήρυξη της Ειρήνης με κάθε πρόσφορο τρόπο, ως μοναδικού αγαθού για την ευημερία των ανθρώπων.

Στο πλαίσιο της επαναδραστηριοποίησης αυτής προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης . Καλούνται, λοιπόν, τα μέλη μας να προσέλθουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 23η Οκτωβρίου 2017 ,ημέρα Δευτέρα και από ώρας 17.00 έως 21.00 στο ισόγειο του Ξενοδοχείου «Βυζαντινό» ,Ρήγα Φεραίου 106. 

Υποψηφιότητες για μέλη του 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης θα υποβάλλονται από την 1η έως και την  19η Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», σε έντυπο –αίτηση που θα διατίθεται εκεί. 

Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσης αφ’ ενός να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο, αφ’ ετέρου να προσελκύσουν και άλλους συμπατριώτες μας από το Δήμο Καλαβρύτων που κατοικούν στο Δήμο Πατρέων   να γίνουν μέλη της Ένωσης. Η εγγραφή και επανεγγραφή στην Ένωση ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 Ευρώ ,το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί για κάλυψη στοιχειωδών αναγκών λειτουργίας της ‘Ένωσης.

Αγαπητά μέλη της  Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας και Αγαπητοί συμπατριώτισσες- συμπατριώτες, με ιδιαίτερη χαρά θα περιμένουμε τόσο τις υποψηφιότητές σας, όσο και την παρουσία σας την ημέρα των εκλογών. Ευελπιστούμε να δώσουμε όλοι μαζί  μια νέα δυναμική στην ‘Ένωση μας για την επίτευξη των στόχων της.


Με εκτίμηση  
Για το προσωρινό Δ.Σ

 
Δημ. Αναστασοβίτη- Νανούση
Γεώργιος Κουτρουμάνης
Γεώργιος Κωνσταντόπουλος
Ηρώ Τσιμπρή
Ιωάννα Χαμακιώτη 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.