ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ «Εμπειρίες κατά την Θεία Λειτουργία»

Η Ιερά Μητρόπολίς μας, διά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Στέφανο Αναγνωστόπουλο διά την αποστολή στα γραφεία μας 130 αντιτύπων τού προσφάτως εκδοθέντος πονήματός του με τίτλο «Εμπειρίες κατά την Θεία Λειτουργία».
    Βασικός σκοπός τού συγκεκριμένου βιβλίου είναι η διαφώτιση του λαού του Θεού για μία ουσιαστικότερη και περισσότερο αληθινή συμμετοχή εις το Μυστήριο της Αναιμάκτου Θυσίας του Κυρίου μας. 
    Παραθέτοντας με απλά νοήματα και πρακτικό τρόπο τις Θείες Αλήθειες, αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο εγχειρίδιο για κάθε κληρικό και λαϊκό που φλέγεται από την αγάπη τού Θεού και βιώνει την παρουσία τού Θεανθρώπου. 
    Θερμώς συγχαίρουμε τον συγγραφέα και ακάματο εργάτη του Ευαγγελίου, Πρωτοπρεσβύτερο π. Στέφανο Αναγνωστόπουλο διά το ωραίο, ψυχωφελές και αξιόλογο έργο του, καρπό της βιωμένης πίστεως και εν Χριστώ ζωής του, αλλά και πολυμόχθου - πολυετούς ενασχολήσεως, μελέτης, προσπάθειας και ερεύνης. 
    Το εν λόγω πόνημα θα διανεμηθεί δωρεάν στους κληρικούς της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως. 

 ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


    
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.