Δυστυχώς δικαιωθήκαμε... Άρθρο του Β. Αποστολόπουλου

γράφει ο Β. Αποστολόπουλος

Την 31η Ιουλίου 2018, δηλαδή περίπου 15 ημέρες πριν, είχε δημοσιευτεί άρθρο του υπογράφοντα στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ με τίτλο "Να δείτε που θα τους υποχρεώσουν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και για τα σπίτια που κάηκαν!!!." (διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ). Είχαμε τότε δεχτεί κριτική από διάφορους... "χειροκροτητές - κλακαδόρους" του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα, που νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό προσφέρουν υπηρεσίες στην κυβέρνηση. Ω του θαύματος, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, έρχεται δυστυχώς η παρακάτω είδηση με τίτλο "Κατέσχεσαν από πυρόπληκτο το επίδομα γιατί χρωστούσε ΕΝΦΙΑ", που δημοσιεύτηκε χθες και μετέδωσε ο ΑΝΤ1, να μας δικαιώσει... (Δείτε εδώ το σχετικό video από τον ΑΝΤ1).

Βέβαια μετά τις έντονες αντιδράσεις από την καταγγελία πυρόπληκτου στο Μάτι ότι η τράπεζα του δέσμευσε το έκτακτο επίδομα που πήρε για τις καταστροφές που υπέστη το σπίτι του από τη φωτιά γιατί χρωστούσε τον ΕΝΦΙΑ, με εντολή του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλή η δέσμευση ήρθη και τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό του ανθρώπου. Όμως το κακό για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ήδη γίνει.

Ας πρόσεχαν... 

 

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.