Δράσεις για την Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, με το Κέντρο Κοινότητας και δεκάδες φορείς, σε όλη την Περιφέρεια, συμμετείχαν, ενεργά στην 7η Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με δράσεις προσφοράς και πρόνοιας, που διοργανώθηκαν, σε συνεργασία με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», με την Διεύθυνση Υγείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, την INTERAMERICAN και την ΠΟΠΑμΕΑ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.
Συγκεκριμένα, χθες, 18 Απριλίου 2019, ολοκληρώθηκαν και παρουσιάσθηκαν δύο παράλληλες δράσεις κοινωνικής προσφοράς, τις οποίες υλοποίησε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καλαβρύτων.
Στη δράση, με συμβολικό χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των μαθητών, σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τη συλλογή τροφίμων και την οικονομική ενίσχυση, του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετείχαν ενεργά και με επιτυχία οι μαθητές της Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων.
Στη δράση, του εκπαιδευτικού – ενημερωτικού προγράμματος «Σκουπίδια Ώρα μηδέν – Ανακύκλωση ΤΩΡΑ», συμμετείχαν επίσης, ενεργά και με επιτυχία, οι μαθητές της Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων.
Όλες οι δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν κατά την 7η Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έγιναν σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση MELLIFERA (Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία), το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καλαβρύτων, με υπεύθυνο έργου τον κ. Νικόλαο Μαγκαφά και η διευθύντριά του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, κ. Λόπη Τσουρούτη.
Η παρουσίαση του εν λόγω προγράμματος, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έλαβε χώρα στο  Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, σχετικά με την αξία της ανακύκλωσης στη ζωή μας και την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης. Πραγματοποιήθηκε δε, με διαδραστικό τρόπο και με την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, από την εξειδικευμένη εκπαιδευτικό κ. Μαρία Χωριανοπούλου και τον, συνεργαζόμενο στην Ανακύκλωση στο Αίγιο ΚΟΙΝΣΕΠ ΠΑΡΕΑ και Ειδικό Διαχωρισμού, κ. Νίκο Αγκορτσά της Κοινωνικής Οργάνωσης MELLIFERA.

              
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.