Γ. Μαυραγάνης: ...και αυτή τη φορά οι πολίτες να κρατήσουν μικρό καλάθι.

Ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, έκανε το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με την επίσκεψη του Υφυπουργού Εργασίας, κ. Τάσου Πετρόπουλου στην Πάτρα:

Θα ήθελα πολύ να συμμεριστώ την αισιοδοξία που μας πρόσφερε γενναιόδωρα στα λόγια ο Υφυπουργός Εργασίας, κ. Τάσος Πετρόπουλος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στην Πάτρα σχετικά με τη μη περικοπή των συντάξεων, των εφάπαξ και των συντάξεων χηρείας.

Πιστεύω όμως ότι πρέπει και αυτή τη φορά οι πολίτες να κρατήσουν μικρό καλάθι. Για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα δεν έχουν παρά να συγκρίνουν τις υποσχέσεις του περίφημου «προγράμματος Θεσσαλονίκης» της περιόδου 2015, με την σημερινή πραγματικότητα. Ποια είναι η πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Περικοπές συντάξεων, καθυστερήσεις στην έκδοση των εφάπαξ, ψαλίδισμα στις συντάξεις χηρείας…Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζουν σήμερα χιλιάδες ασφαλισμένοι, και όχι οι γενικές και αόριστες κυβερνητικές εξαγγελίες περί πιθανής επαναδιαπραγμάτευσης με τους δανειστές ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.