Γιατί οι Κλειτόριοι βραβεύουν τον Κατσιφάρα; 

Σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν, την 11/8 στην Κλειτορία, ο δήμος Καλαβρύτων και οι Κλειτορολευκάσιοι Πάτρας αποφασίστηκε να τιμηθεί ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης 
Η κάθε βράβευση αποτελεί ξεχωριστή στιγμή για τον τιμώμενο, ειδικά αν δεν το έχει συνηθίσει από από παρόμοια και επαναλαμβανόμενα γεγονότα.
Το πρώτο και σημαντικότερο όμως είναι η επιλογή, από τους διοργανωτές,  του προσώπου που θα τιμηθεί. 
Με δεδομένο ότι αυτή η επιλογή δεν πρέπει να στοχεύει σε καλοπιάσματα και προσδοκώμενα τοπικιστικά οφέλη,να μην γίνεται κατά συνήθεια, αλλά να ανταποκρίνεται στην προσφορά μέσα από την ζωή και το έργο του, οι Κλειτορολευκάσιοι δείχνουν τον αλτρουισμό τους μέσω της  προσωπικότητας του Απόστολου.
Τιμούν τον Περιφερειάρχη, προφανώς για την συνολική πορεία του στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση και ας μην έχει πάρει σχεδόν τίποτα η περιοχή τους από αυτόν, αφού η παρουσία του κ. Κατσιφάρα στην περιοχή περιορίζεται στην κατανάλωση γουρνοπούλας τον Σεπτέμβριο και σε κανένα τσάμικο εδώ και εκεί.
Ας Ελπίσουμε ότι μια ακόμα  βράβευση Κατσιφάρα από τον δήμο Καλαβρύτων και αυτή τη φορά και από τους Κλειτορολευκάσιους, γίνεται για τους λόγους που προαναφέρθηκαν και δεν έχει ''παραγγελθεί'' από συγκεκριμένο πολιτικό γκρουπ της περιοχής.

Καλό θα είναι όταν έρθει ο κ. Κατσιφάρας να τονίσει στον οδηγό του ..''προσοχή στις λακούβες''

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.