ΒΟΜΒΑ...Και ο Ηλίας Κανελλόπουλος άφησε τα Καλάβρυτα για το Σκεπαστό.

Μια από τις ‘’σημαίες’’ της ποδοσφαιρικής ομάδας των Καλαβρύτων, ο Ηλίας Κανελλόπουλος, μετά από πάρα πολλά χρόνια προσφοράς στα Καλάβρυτα, οδεύει για την γειτονική ομάδα του Σκεπαστού, όπου θα συνεχίσει την πλούσια αγωνιστική του δράση. Είναι ο τρίτος στην σειρά που επιλέγει να μην συνεχίσει στην ομάδα που υπηρετούσε για χρόνια.

Έτσι η Αθλητική ένωση Καλαβρύτων χάνει έναν ακόμα εξαιρετικό άνθρωπο και αθλητή, ο οποίος πέρα από την προσωπική του επιλογή, συμβάλει σημαντικά στην διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος  ανάμεσα στις δυο τοπικές ομάδες , των Καλαβρύτων και του Σκεπαστού. Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος, και τώρα Κανελλόπουλος,  μετακόμισαν αθλητικά  στο Σκεπαστό, ενώ μετακινήσεις υπήρξαν και προς τα Καλάβρυτα.

Αυτό το πάρε – δώσε μόνο καλό μπορεί να είναι και σίγουρα δημιουργεί φραγή στα όνειρα όσων  επιθυμούν, χρόνια τώρα, να συντηρούν ένα ανόητο κλίμα πόλωσης. 

Είναι προφανές ότι μετά την παρουσία τόσων παικτών και από τις δυο πλευρές, η 7η αγωνιστική  ανάμεσα στις δυο ομάδες, θα πρέπει να είναι ένας αγώνας γειτονικός, σχεδόν φιλικός και θα είναι μια ουσιαστική αρχή για μια νέα εποχή στο τοπικό ποδόσφαιρο, χωρίς τις αντιπαραθέσεις που μόνο δηλητηριάζουν και εμποδίζουν την αθλητική ανάπτυξη της περιοχής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.