ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ - Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητές και Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καλαβρύτων, πηγάζει από το όραμά μου για έναν σύγχρονο Δήμο που μπορεί να αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προκλήσεις της τοπικής κοινωνίας. 

Ως μόνιμη κάτοικος του Δήμου μας αντιλαμβάνομαι πως μόνο με τη συμμετοχή, τη συνεργασία και τη σωστή οργάνωση μπορούμε να πάμε μπροστά και να παράξουμε αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο, Γ. Λαζουρά,  καθώς κατά τη διάρκεια της έως τώρα συνεργασίας μας, στήριξε έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία μου, είτε αυτή αφορούσε τα σχολικά δρώμενα (υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων, δράσεις για την πνευματική καλλιέργεια των μαθητών, προβλήματα εκπαιδευτικών κτλ) είτε τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος (πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις κτλ)  

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το τόπο μας είναι αυτονόητη και φανερή από την έως τώρα πορεία της ζωής μου, αγωνιζόμενη αφενός, για τη μόρφωση των νέων της περιοχής μας και εργαζόμενη με όλες μου τις δυνάμεις, τόσο για να βελτιώσω το παρόν τους όσο και για να τους βοηθήσω να χτίσουν το μέλλον τους και αφετέρου για την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής μας μέσα από δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Με γνώμονα την ΑΓΑΠΗ για την περιοχή μας, τη ΓΝΩΣΗ για τις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ στα κοινά, θέτω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές έχοντας την πεποίθηση ότι μπορώ να συμβάλλω με τη συμμετοχή μου στην πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα, 
εάν σε αυτή µου την προσπάθεια, 
σας είχα κοντά µου! 


Με εκτίμηση
Βασιλική Παπουτσή 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

Ονομάζομαι Βασιλική Παπουτσή, γεννήθηκα στην Κλειτορία από γονείς κτηνοτρόφους, αποφοίτησα από το Λύκειο Κλειτορίας και σπούδασα στη σχολή Θετικών Επιστημών (Μαθηματικό) του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συνέχεια, επέστρεψα στην Κλειτορία και από τότε εργάζομαι στα σχολεία της περιοχής από διάφορες θέσεις (εκπαιδευτικός, Διευθύντρια στο  Γυμνάσιο και Λύκειο Κλειτορίας). Τα τελευταία δύο χρόνια διατελώ Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας. 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.