Α. Τραχήλη: Η επίσκεψη στα Καλάβρυτα και η εδραιωμένη πεποίθηση των πολιτών

Διήμερη επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων που οργανώθηκαν στην Κέρτεζη στη μνήμη του Οπλαρχηγού του 1821 Αναγνώστη Στριφτόμπολα.

Η κ. Τραχήλη την Παρασκευή επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Όλα απ’ την αρχή». Συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνεταιρισμού και υποψήφιο Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για σημαντικό έργο που επιτελείται στην περιοχή και για την στήριξη που ο Συνεταιρισμός παρέχει στους κτηνοτρόφους των Καλαβρύτων και στην τοπική οικονομία.

«Οι εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού και ο τρόπος που αξιοποιείται η τοπική παραγωγή είναι υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα. Δικαίως ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων θεωρείται ως μια πρότυπη οργάνωση, με αναφορά και εμβέλεια παραδειγματική για τον πρωτογενή τομέα σ’ όλη τη χώρα», τονίζει σε δήλωση της η κ. Τραχήλη.

Επίσης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά και ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του Δήμου Καλαβρύτων, με αιχμή -μεταξύ άλλων- την τουριστική ανάπτυξη χάρη στην λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου που αποτελεί τον δημοφιλέστερο πόλο έλξης επισκεπτών στη διάρκεια του χειμώνα σ’ όλη την Αχαΐα.

Η κ. Τραχήλη παρέστη το Σάββατο στις εκδηλώσεις στην Κέρτεζη, στη μνήμη του αγωνιστή Στριφτόμπολα. «Σ’ όλες τις επισκέψεις και συναντήσεις μας, κοινή συνισταμένη ήταν η εδραιωμένη πεποίθηση του κόσμου ότι ο τόπος, η χώρα, οι πολίτες θα βγουν επιτέλους στο ξέφωτο και θα ξαναμπούν σε τροχιά κανονικότητας και ελπίδας μόνο με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», υπογράμμισε η κ. Τραχήλη.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.