Α.Ο Σκεπαστού. Λευκή ισοπαλία και τραυματισμός ποδοσφαιριστή

Το Σκεπαστό για μια ακόμα φορά δεν γεύτηκε την νίκη, αλλά χάρη σε τουλάχιστον τρεις επεμβάσεις του τερματοφύλακα του πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Απόλλωνας Αιγίου ήταν ο σημερινός φιλοξενούμενος του Σκεπαστού στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων. Παρά την βαθμολογική διαφορά των 19 βαθμών που χώριζαν την ομάδα του Απόλλωνα από αυτή του Σκεπαστού, αυτό δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο και θα μπορούσε η νίκη να ‘’γείρει’’ και προς τις δυο πλευρές. Περισσότερες ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι με κορυφαία το δοκάρι στο 65’ μετά από απόκρουση του Παπαδημητρόπουλου. Αλλά και το Σκεπαστό 10’ λεπτά αργότερα είχε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Σταθόπουλο.

Άτυχη στιγμή το πιθανό ρινικό κάταγμα που υπέστη ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και μετά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα κ. Νίκο Ραζή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων και από εκεί παραπέμφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.


ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0-0

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.