Αφού ικανοποιήθηκαν οι Κλειτόριοι από την κ. Αναγνωστοπούλου, σειρά έχουν Πετσάκοι, Μπόσι, Καλάβρυτα και Ζαχλωρού από τον κ. Σπαρτινό!!!

Διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κ. Κώστα Σπαρτινού, για την περιοδεία που έκανε ο βουλευτής στο Δήμο Καλαβρύτων το διήμερο 2 και 3 Αυγούστου 2018, και μας έρχεται στο μυαλό μια άλλη συνάντηση φορέων στην Κλειτορία με την πρώην Υπουργό κ.Σία Αναγνωστοπούλου, που είχε γίνει το Νοέμβριο του 2017 (διαβάστε σχετικά εδώ).

Και στην Κλειτορία τότε με την κ. Αναγνωστοπούλου όπως και τώρα με τον κ. Σπαρτινό στους Πετσάκους, στο Μπόσι, στα Καλαβρυτα και στη Ζαχλωρού, συζητήθηκαν λέει τα σοβαρά προβλήματα της κάθε περιοχής.

Ας μην ανησυχούν οι κάτοικοι. Όλα τα προβλήματά τους θα λυθούν όπως λύθηκαν και της Κλειτορίας σχεδόν ένα χρόνο μετά. Άλλωστε εκλογές πλησιάζουν...

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.