Αυτή η επικίνδυνη γέφυρα δεν είναι στην Πλατανίτσα..είναι στα Καλάβρυτα

Με ικανοποίηση ακούσαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, από τον δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, ότι σύντομα θα διατεθούν χρήματα για την κατασκευή κιγκλιδωμάτων σε γέφυρες της Πλατανίτσας, καθότι, χωρίς αυτή την προστασία υπάρχει προφανής κίνδυνος για τα οχήματα και τους διαβάτες.

Πολύ σωστά !!

Οι γέφυρες συνήθως κρύβουν κινδύνους αφού συνδέουν οδικές αρτηρίες σε σημεία που υπάρχει αρκετό βάθος ....ή ύψος, ...ανάλογα πως την κοιτάς !!!
Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, από τον ίδιο τον δήμαρχο, α) ο δήμος μας δεν έχει χρήματα για πέταμα και β) γιαυτό θα πρέπει να αξιολογούνται οι ανάγκες και να μπαίνουν προτεραιότητες.

Και πάλι πολύ σωστά ως προς το δεύτερο κομμάτι, γιατί ως προς το πρώτο εγείρονται πολλές διαφωνίες ,από πολλούς, για πολλά...καλύτερα να το αφήσουμε προς το παρόν.
Η εικονιζόμενη γέφυρα στέκει χωρίς προστατευτικά κιγκλιδώματα για τουλάχιστον δέκα χρόνια, έχει 4-5 βάθος όταν την βλέπεις από πάνω και το αντίστοιχο ύψος αν είσαι άτυχος και βρεθείς από κάτω. Βρίσκεται 200 μέτρα από κατοικημένη περιοχή της έδρας του τουριστικού  δήμου και συνδέει έναν πολυσύχναστο δρόμο που οδηγεί, σε δύο ξενοδοχεία, τον ένα και μοναδικό ποδηλατόδρομο, τις κατασκηνώσεις της Ι.Μ Καλαβρύτων ‘’το όραμα’’ και   φυσικά το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας και το πανελλήνιο ηρώων των αγωνιστών του 21.
 Όλα αυτά, που δεν είναι και λίγα, δημιουργούν μια συνεχή ροή σε καθημερινή βάση,αυτοκινήτων, ποδηλατών, περπατητών, επισκεπτών κ.λ.π με αποτέλεσμα να έχει αποφευχθεί ένα ατύχημα, μάλλον από τύχη μέχρι τώρα.
Πριν τρία χρόνια, στις 7 Απριλίου του 2015 και μετά από επισημάνσεις πολιτών είχαμε αναδείξει το θέμα (Διαβάστε εδώ  Καλάβρυτα : Προσοχή στην χωρίς κάγκελα γέφυρα του '' Ξυδιά '')


Φυσικά καμία απάντηση, αλλά αυτό δεν μοιάζει να είναι άξιο λόγου. Το ότι όμως δεν έγινε ακόμα καμία ενέργεια, είναι άξιο λόγου. 
Και να πεις ότι δεν έχουμε στα Καλάβρυτα σιδερά και μάλιστα διαπιστευμένο εκ των έσω !!! έχουμε !! Τι τον στέλνετε τον άνθρωπο για σίδερα και κουφώματα στα Αγράμπελα και στην Πλατανίτσα;

Παπαδόπουλος Θεόδωροςtheodoros9
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.