Αυτή είναι η εταιρεία που έντυσε την ομάδα ποδοσφαίρου των Καλαβρύτων

Η εταιρεία ΤΕΜΑΚ με πρόεδρο τον καταγόμενο από την περιοχή των Καλαβρύτων κ. Ηρώδη Μητσόπουλο, προσέφερε χορηγία με την οποία ντύθηκε η τοπική ομάδα των Καλαβρύτων.

Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της  επεξεργασίας νερού και στον εξοπλισμό δικτύων ρευστών και έχει δυναμική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό , έχει τιμηθεί με το βραβείο GOLD που έλαβε στην κατηγορία Green City - Διαχείριση Υδατικών Πόρων - Αφαλάτωση με το έργο «Παραγωγή Πόσιμου Νερού από Αφαλάτωση με φωτοβολταϊκά σε νησί της Ελλάδος – Αφαλάτωση».
Επίσης έχει κερδίζει το δεύτερο βραβείο "Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Water Award" (Παγκόσμιο Βραβείο Νερού) σε μια διαδικασία όπου έλαβαν μέρος 138 έργα από 43 χώρες και διαγωνίστηκαν για την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων για το πρόβλημα της λειψυδρίας στον κόσμο.
 
Το βραβείο που εποπτεύεται από το Ίδρυμα UAE Water Aid Foundation (Suqia)  περιλαμβάνει τρεις κύριες κατηγορίες: το Βραβείο Καινοτόμων Έργων (Μικρά και Μεγάλα έργα), το Βραβείο Καινοτόμου Έρευνας και Ανάπτυξης (Εθνικά και Διεθνή θεσμικά ιδρύματα) και το Βραβείο Καινοτομίας Νεολαίας.
 
Η ελληνική εταιρία ΤΕΜΑΚ Α.Ε. ήρθε δεύτερη στην πρώτη κατηγορία.
 
Tο βραβείο καθιερώθηκε από την Αυτού Υψηλότητα Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Αντιπρόεδρο και Πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και Κυβερνήτη του Ντουμπάι. Στόχος είναι να ενθαρρύνει βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, με τη χρήση ηλιακής ενέργειας. Το Ίδρυμα UΑΕ Water Aid Foundation επιβλέπει το βραβείο, υπό την αιγίδα των Παγκόσμιων Πρωτοβουλιών (Global Initiatives) του Mohammed bin Rashid Al Maktoum (MBRGI).
 
Η ΤΕΜΑΚ Α.Ε. συμμετείχε στη βράβευση με ένα ηλιακό εργοστάσιο αντίστροφης όσμωσης για την παραγωγή πόσιμου νερού, ένα  έργο με σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με εξοικονόμηση ενέργειας 42%. Οι προσπάθειές της αναγνωρίστηκαν με το βραβείο για τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Business Wire. Το βραβείο απένημε στους εκπροσώπους της εταιρίας η Αυτού Υψηλότις ο Σεΐχης Maktoum bin Mohammed Al Maktoum, Αναπλήρωτής Κυβερνήτης του Ντουμπάι, στην εκδήλωση απονομής που έλαβε χώρα στο Dubai World Trade Center την 27/04/2017.
 
Ο κ. Ηρώδης Γ. Μητσόπουλος, Πρόεδρος της ΤΕΜΑΚ Α.Ε., σχολίασε:
«Θα ήθελα να συγχαρώ το Ίδρυμα Water Aid Foundation του ΗΑΕ γι' αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία που ενθαρρύνει, προωθεί και επιβραβεύει λύσεις και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην ευημερία της ανθρώπινης ζωής. Η αποστολή μας για περισσότερα από 40 χρόνια είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογιών για την παραγωγή χαμηλού κόστους φρέσκου, πόσιμου νερού από τη θάλασσα ή υψηλής αφαλατότητας υπόγειων υδάτων, με πρόσβαση από όλους τους ανθρώπους. Αυτό το βραβείο μας κάνει υπερήφανους και δημιουργεί μια ισχυρή δέσμευση σε μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με μεγαλύτερο πάθος και ενθουσιασμό, ώστε να προσφέρουμε πολύτιμο φρέσκο πόσιμο νερό σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος».

Η ΤΕΜΑΚ είναι ελληνική εταιρεία που από το 1972 προσφέρει λύσεις και υποστήριξη στους πελάτες της στην επεξεργασία νερού και στον εξοπλισμό δικτύων ρευστών. Η λειτουργία της από το σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση και υποστήριξη είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και 14001:2004.
 
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 7600 τετραγωνικών μέτρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που περιλαμβάνουν αποθήκες, χώρο κατασκευών και συντήρησης, εκθέσεις και γραφεία. Στην ΤΕΜΑΚ εργάζονται πάνω από 75 στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό). Οι μηχανικοί είναι συνέχεια κοντά στους πελάτες, ενώ το τεχνικό τμήμα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες εγκατάστασης και συντήρησης εξοπλισμού.
 
ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: Βιομηχανίες - Ξενοδοχεία - Δήμοι - Δημόσιοι Οργανισμοί - Νοσοκομεία - Θερμοκήπια - Ναυτιλία

Περισσότερα για την εταιρία στον σύνδεσμο www.temak.gr
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.