Αποκλεισμένος από χιόνι ο δρόμος μέσω Πριολίθου.

Η επαρχιακή οδός Καλαβρύτων – Κλειτορίας – Αγριδίου αυτή τη στιγμή, στο ύψος του Αυχένα, από τον Πριόλιθο και πάνω και από την πλευρά του Σοπωτού δεν είναι προσπελάσιμη από αυτοκίνητα. Πριν λίγο μαρτυρίες αναφέρουν ότι κάποια Ι.Χ.Ε με επιβαίνοντες  και φορτηγό βυτίο καταβάλλουν προσπάθειες με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων να περάσουν προς τον προορισμό τους καθώς το ύψος του χιονιού έχει ανέβει.Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ένα τρακτερ, ως εκχιονιστικό κινείται από Ανάσταση ως Δρυμό.

Οι οδηγοί μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος να λαμβάνουν υπ' οψιν τους τις υπάρχουσες συνθήκες και την συνεχιζόμενη χιονόπτωση και φυσικά να έχουν πάντα αλυσίδες.

Νεότερη ενημέρωση

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αντιδήμαρχο κ. Χ. Γεωργακοπούλου μας ενημέρωσε ότι από την πλευρά της Αροανίας αλλά όπως γνωρίζει και από Καλάβρυτα, αλλά και από Κλειτορία ενεργούν εκχιονιστικά για καθαρισμό των δρόμων και πολύ σύντομα θα υπάρχει αποτέλεσμα.

Μιας και είναι αρχή του χειμώνα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δυνατότητα του εντελώς άμεσου καθαρισμού, όλων των δρόμων, δεν είναι εφικτή. Απαιτείται συντονισμός και εγρήγορση από τους υπευθύνους και κάποια διορατικότητα και υπομονή από όλους μας

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.