Ίσες αποστάσεις Θεοχάρη από Παπαδόπουλο - Λαζουρά

Ίσες αποστάσεις από τους δύο μονομάχους για την εκλογή του Δημάρχου για το Δήμο Καλαβρύτων, Αθ. Παπαδόπουλο και Γ. Λαζουρά, κρατά με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία ΑΝ.Α.Σ.Α. για το Δήμο Καλαβρύτων και ο επικεφαλής της κ. Σπύρος Θεοχάρης, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Στην ίδια ανακοίνωση καλούν όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της παράταξης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρωτοβουλία μας ήταν μια καινοτομία για τα Δημοτικά δρώμενα του τόπου μας με όραμα συγκεκριμένες προτάσεις νέα πρόσωπα και διαφορετικό ήθος και ύφος σε όλα τα επίπεδα !

Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής μας κατέταξε Τρίτη πολιτική δύναμη στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο και εκεί όπως και σε κάθε γωνιά του Δήμου μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πάρει ΑΝΑΣΑ μια περιοχή με μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και απίστευτες δυνατότητες που μαραζώνει κάτω από την ανακύκλωση φιλοδοξιών μιας μικρής ομάδας ανθρώπων !

Είμαστε περήφανοι για όλους εκείνους που με ελεύθερη σκέψη στήριξαν την προσπάθεια μας, έκαναν την σωστή επιλογή και θα αισθανθούν τα επόμενα χρόνια ότι είναι μέρος της πραγματικής αλλαγής που θα φέρουμε όλοι μαζί στον Δήμο μας !

Θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια τόσο τον νύν όσο και τον πρώην Δήμαρχο για την είσοδο τους στο Β γύρο των εκλογών , να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να τους διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όποιον εκλεγεί στην βάση των προγραμματικών μας θέσεων!

Τέλος καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις εκλογές της επόμενης Κυριακής !

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.