Έξυπνο και έγκαιρο μήνυμα από έξυπνους ανθρώπους (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή των εκλογών και  15 λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες  λάβαμε ένα email που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ασφαλής πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος ή μια προσεκτικότερη ματιά θα μπορούσε να το ερμηνεύσει ως ‘’φωτογραφία’’ με δύο όψεις.
Σίγουρο είναι  πάντως πως  ο πρόεδρος που αναφέρεται στο κείμενο έχει αποδείξει διαχρονικά ότι ‘’μυρίζει’’ πολύ νωρίς το αποτέλεσμα των εκλογών και ότι είναι δεδομένη η καλή σχέση που έχει με τον νικητή κ. θανάση Παπαδόπουλο.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
 Εκλογές 2019 σημαίνει:
1.Ευκαιρία για απόδραση στο χωριό 
2.Συνάντηση μικρών και μεγάλων στην πλατεία 
3. Κουτσομπολιά για τα παιδικά χρόνια των μπαμπάδων και μαμάδων 
4.Ευκαιρία για φαγητό συγχωριανών σε ένα τραπέζι 
Το μήνυμα που στέλνει η ομάδα των Κανδαλιωτων από το 1987  & που ο πρόεδρος Τάκης Χρυσοπουλος διέδωσε ανιδιοτελώς από τότε με τις ενέργειες του και το πάθος του για το χωριό συνεχίζεται ακόμα και σήμερα! 
Μια ομάδα νέων γύρω από τα 35 εκτιμώντας τις υποδομές που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στέλνει ένα μήνυμα για το μέλλον μέσω αυτών των εκλογών. 
Στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε τα πολύ σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη του χωριού μας και των Καλαβρύτων από τους δημοτικούς συμβούλους του παρελθόντος αλλά στηρίζουμε έντονα και τους νέους ανθρώπους με όραμα και ΕΜΠΕΙΡΙΑ που στελεχώνουν τον συνδυασμό που θα είναι ο νικητής των εκλογών. 
Ό λόγος είναι απλός: 
Ο Κανδαλος δεν πάει απλά μπροστά πάει ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά! 
Το μήνυμα θα μπορεί να αποκωδικοποιηθεί για τον νέο Δήμαρχο μετά το αποτέλεσμα της Κάλπης μας. 
Για τον πρόεδρο μας είναι δεδομένο! 
ΤΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 
Το πιο σημαντικό μήνυμα όμως θα είναι η πραγματική αλλαγή νοοτροπίας   η οποία έρχεται από τους δημοτικούς συμβούλους με πάθος αγάπη και όραμα για τον τόπο που κατάγονται και αυτούς στηρίξαμε και θα στηρίζουμε εμείς οι νέοι του Κανδαλου  σε συνδυασμό με το ΔΗΜΑΡΧΟ που έκανε αναγνωρίσιμη την επαρχία Καλαβρυτων! 
Για λεπτομέρειες δείτε τα αποτελέσματα της καλπης μας! 
Νικητές και ηττημένοι όλοι μαζί για το μέλλον που θα γράψει η νέα δημοτική ομάδα μαζί με τους πολίτες για την ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας! 
Καλά αποτελέσματα! 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.