Ένωσις Αποδήμων Κρινοφυτινών: Η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας (ΦΩΤΟ)

Με χαρά, φιλαλληλία και πνεύμα αγάπης, επραγματοποιήθη την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, η κοπή της Βασιλόπιττας του έτους -2018- , των ενεργών και συνειδητοποιημένων μελών των αποδήμων Κρινοφυτινών Αθήνας, της Ένώσεως Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», στο ξενοδοχείον Τιτάνια στο κέντρο της Αθήνας.

Το τυχερό φλουρί αντιπροσώπευε μία ωραία εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό, της Βιθλεεμίτισσας και έτυχεν στον Ασημάκη Ευγενίου Πανουτσόπουλον. Στον τυχερό Ασημάκη Ευχήθησαν όλοι να είναι πάντα καλότυχος, με υγεία και ευτυχία και τον εχειροκρότησαν όλοι από καρδιάς. Έκλεισεν η ωραία εκδήλωσις με την ευχή από τον Πρόεδρον Κ. Κατσιάρη, ότι η χρονιά που άνοιξε και διανύουμε να είναι ευλογημένη, γεγονός όπου δύναται να επιτευχθή μόνον με την εμπιστοσύνην στο θέλημα του Θεού, περικλειόμενον σε μία λέξιν, την Αγάπην…

Στην συνέχεια επροχώρησαν και ολοκληρώθησαν επιτυχώς οι εργασίες της 32ης Ετησίας Τακτικής Γενικής Απολογιστικής Συνελεύσεως των, του έτους -2017- .  Έγιναν, η λογοδοσία του Δ/Σ, με τον Διοικητικόν και Οικονομικόν απολογισμόν του έτους -2017- και τον προϋπολογισμό του -2018- . Οι εργασίες έγιναν σε κλίμα φιλικό. Τις εισηγήσεις των θεμάτων ημερήσιας διατάξεως επραγματοποίησεν ο Πρόεδρος Κων/νος Κατσιάρης. 

Διεξήχθη διαλογική συζήτησις και αντηλλάγησαν απόψεις με πολλούς προβληματισμούς, διά την μη μαζική συμμετοχή των συγχωριανών Κρινοφυτινών, όπου έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία της Ενώσεως να πράξη περισσότερον έργον.

Κατέληξαν όλοι ό,τι η Ένωσις πρέπει να προχωρήση και να προσπαθήσουμε να κρατηθή ενεργός, με καλοπιστία και καλύτερη προσέγγιση των συγχωριανών με στόχο την ενότητα και προσφορά.  Επισήμανθη ό,τι δια την έγκαιρη ενημέρωσιν των Κρινοφυτινών, εστάλησαν, από τις 15-3-2018, πολλές επιστολές στους Κρινοφυτινούς και ακόμη έγιναν, από 12-3-2018 έως και 4-3-2018, δημοσιεύσεις σε δύο ηλεκτρονικές εφημερίδες, τα Καλάβρυτα Νέτ και Καλάβρυτα Πρέςς. 

Το αξιοπερίεργον είναι ότι πολλοί συγχωριανοί μας εκείνη την ημέραν είχαν πολλά «Μνημόσυνα» και ανειλημμένες υποχρεώσεις, όπως κάθε χρόνο… 

Γεγονός είναι ό,τι η Ένωσις έχει πολλές δυνατότητες, αρκεί να βρεθούμε οι πολλοί στο ίδιο βάθρο, με διαθέσεις ενότητος και κοινών δράσεων. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά και με πολλές ευκαιρίες και χαρές.

Ας γνωρίζουν όλοι ό,τι οι εισπράξεις συνδρομών του έτους -2017- είναι (300,00) ευρώ περίπου. Με αυτά θα πράξουμε τα μέγιστα και εκδηλώσεις και συνάξεις και-και…
Κρατάμε ηρωικά εμείς οι ολίγοι κόντρα στην αδιαφορία των πολλών. 

Αφού επεραιώθησαν οι απολογιστικές εργασίες της 32ης Ετησίας Τακτικής Γενικής Απολογιστικής Συνελεύσεως των μελών της Ενώσεως Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», εψηφίσθησαν όλα θετικώς και ομοφώνως, δια το έτος -2017- υλοποιώντας την Καταστατικήν υποχρέωσιν, περί Γενικών Απολογιστικών Συνελεύσεων. 

Τέλος, έκλεισαν όλες οι εργασίες με φιλικό τρόπο και αποχωρήσαν όλοι με εγκάρδιες ευχές, δια κάθε καλό και να κρατηθή ή Ένωσις με κάθε θυσία.

Αθήναι  16-3-2018
Ο Γράφων, δια το Διοικητικόν Συμβούλιον -2017-2020-
Πρόεδρος, Κων/νος Κατσιάρης.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.