Άρωμα εκλογών με υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ στην Κλειτορία - ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Μάλλον το 2018 θα είναι έτος εκλογών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων που παρακολουθούν στενά τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας μας. Σίγουρα δεν είναι άσχετο με τις εκτιμήσεις αυτές το γεγονός, ότι μέλη του συντονιστικού της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, με επικεφαλής την Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτή και τέως Υπουργό και το μέλος της Νομαρχιακής Αχαΐας Κώστα Κακκαβά, συμμετείχαν σε ανοικτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κλειτορία, με κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου, "...κύρια θέματα συζήτησης ήταν η β΄φάση του αναδασμού που εκκρεμεί και  η παρουσία γεωπόνου στην περιοχή, αλλά και θέματα παιδείας, υγείας και τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα χωριά Κρινόφυτα, Λευκάσιο, Φίλια και κατέληξε Τριπόταμα. Σε όλες τις παραπάνω περιοχές, διαπιστώθηκε η αγωνία των κατοίκων της περιοχής για την συνεχόμενη ερήμωση των χωριών μας, αλλά και οι δυνατότητες παραγωγικής ανασυγκρότησης που υπάρχει, ώστε να αναστραφεί αυτή η πορεία."

Μόνο που ΚΑΙ η β' φάση του αναδασμού που εκκρεμεί εδώ και αρκετό καιρό θα εξακολουθεί να εκκρεμεί τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, ΚΑΙ η παρουσία γεωπόνου στην περιοχή, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα παιδείας, υγείας, τοπικής αυτοδιοίκησης, υφίστανται και θα εξακολουθούν να υφίστανται τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Η συνεχόμενη ερήμωση των χωριών μας, αλλά και οι δυνατότητες παραγωγικής ανασυγκρότησης, αυτά τα δύο ζητήματα είναι αλληλένδετα αλλά, είτε λόγω ανύπαρκτης πολικής βούλησης, είτε λόγω ανικανότητας των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα εξακολουθήσουν και αυτά να απασχολούν τους κατοίκους των χωριών μας τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ... "ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!" 

Από πλευράς τόσο της Βουλευτού Σ. Αναγνωστοπούλου όσο και του υπόλοιπου κλιμακίου του Σύριζα λέει το δελτίο τύπου, δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την μεταφορά των τεθέντων  ζητημάτων, στα αρμόδια Υπουργεία.

Σίγουρα δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις της κ. Αναγνωστοπούλου και του υπόλοιπου κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα "τεθέντα ζητήματα" στα συρτάρια των αρμόδιων Υπουργείων θα μείνουν!!! ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

 

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Β. Αποστολόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.