''Άγαλμα'' έμεινε ο δήμαρχος Γ. Λαζουράς; & (VIDEO)

Πρώτη μέρα Παρασκευή 4 Μαίου, τελετή έναρξης του 1ου Πανελλήνιου συνεδρίου της επιστημονικής εταιρείας Καλαβρυτινών γιατρών στο ξενοδοχείο Canyon. Αίθουσα κατάμεστη από επιστήμονες και πολίτες των Καλαβρύτων. Χαιρετισμοί από ανθρώπους της εκκλησίας,του χώρου της υγείας, εκπροσώπους συλλόγων και φυσικά τον δήμαρχο Καλαβρύτων. Για να απευθύνει χαιρετισμό κλίθηκε από το προεδρείο ο κ. Ευθύμιος Βαζαίος, εκ μέρους της ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, ο οποίος καλωσόρισε με χιούμορ και σεβασμό, ευχόμενος καλή επιτυχία εκ μέρους του συλλόγου που εκπροσώπησε. Κλίθηκε επίσης και ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής  Δ .Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ,πρέπει να άφησε ‘’κάγκελο’’ όπως λέει ο λαός τον δήμαρχο που ήταν παρών και σε απόσταση αναπνοής, όταν μίλησε αυθαίρετα εκ μέρους όλων των Καλαβρυτινών, μεταφέροντας στους συνέδρους, ως άλλος άρχοντας των Καλαβρύτων, ευχές και συναισθήματα όλων των Καλαβρυτινών, χωρίς να φροντίσει να περιοριστεί στα του συλλόγου που εκπροσωπεί. Αν και συνήθως η εκφραστικότητα του κ. Λαζουρά είναι αποκαλυπτική των συναισθημάτων του αυτή την φορά δεν έδειξε αν ''πάγωσε'' ή αν ''φούντωσε''. Εκτός και αν υπάρχει άλλου τύπου συνεννόηση - συνεργασία μεταξύ τους η οποία το επιτρέπει.
Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πάρα πολλοί, όλοι θα λέγαμε γιατί όχι;, που εκτιμούν τους γιατρούς και το έργο τους, αλλά ταυτόχρονα, επίσης πολλοί, δεν επιθυμούν να εκπροσωπούνται από τον οποιονδήποτε και για τον λόγο αυτό τις επόμενες μέρες ακούστηκαν σχετικά σχόλια.
Η δεύτερη μέρα 5 Μαίου περιελάμβανε την παρουσίαση της πρότασης αρχιτεκτόνων για την ανάπλαση - ενοποίηση των χώρων που συνδέονται με το Καλαβρυτινό ολοκαύτωμα. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ εδώ). 
Αμέσως μετά την παρουσίαση ανέβηκε στο βήμα ο κ. Λαζουράς, ο οποίος χωρίς να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της προηγούμενης μέρας και έχοντας βεβαίως το θεσμικό δικαίωμα, τοποθετήθηκε επί της πρότασης. Η δε τοποθέτησή του ήταν κάπως ‘’..ναι μεν αλλά’’
Δείτε τι είπε, σε video, πατώντας την παρακάτω εικόνα
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.