Με όλες τις πίστες ανοικτές και τους δρόμους καθαρούς, η σημερινή ημέρα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ΙΔΑΝΙΚΗ για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και των extreme καταστάσεων που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, για μια απόδραση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ πριν από λίγο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από πλήρωμα του ασθενοφόρου Καλαβρύτων στο Νοσοκομείο

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις «επικίνδυνες» λόγω του χιονιά περιοχές, ενημερώνοντας τους οδηγούς ποια σημεία του οδικού δικτύου είναι κλειστά, που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες και που πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή λογω ολισθηρότητας του οδοστρώματος,

Απομένει η συμμετοχή όλων των ιδιωτών για την ολοκλήρωση πριν το στάδιο της δοκιμαστικής λειτουργίας της αποχέτευσης- βιολογικού Καλαβρύτων και ο Δήμος εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει σχετικά τους πολίτες. Τεράστιας σημασίας έργο για τα Καλάβρυτα,το οποίο θα δημιουργήσει άλλες συνθήκες για την πόλη και τους χρήστες.

Το UNITED KALAVRYTA αυτή τη στιγμή, 20-1-2017, ταξιδεύοντας με 8,1 κόμβους και πορεία 296* βρίσκεται ανάμεσα σε QATAR και IRAN με τελικό προορισμό ανοικτά της νήσου KHARG.Το πλοίο ονομαζόταν αρχικά SCF BYRRANGA και μετονομάστηκε σε UNITED KALAVRYTA όταν αποκτήθηκε από τον Καλαβρυτινό Γρηγόρη Καλλιμανόπουλο.

Από Αγρίδι μέχρι τον αυχένα Πριολίθου σήμερα το πρωί ο δρόμος έιναι απροσπέλαστος και όποιος οδηγός επιχειρεί να τον διαβεί θέτει τον εαυτό  του και τους συνεπιβάτες σε σοβαρό και άμεσο κίνδυνο. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το οξύ πρόβλημα.

Το φρέσκο χιόνι που έπεσε χτες 17 Ιανουαρίου 2017 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έχει κάνει κατάλευκο το Χελμό, με τους λάτρεις του σκι και όχι μόνο, να αναμένεται να το κατακλύσουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να χαρούν το σκι, το snowboard και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Δημοσιεύουμε μετά από επισήμανση του συμπατριώτη μας Θεοδώρου Θανόπουλου, ειδικό αφιέρωμα που έχει κάνει ο ίδιος παλιότερα, για τον Γιώργο Γιαννέλο.

"Εμφύλιος Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της παραταξης "Συνεργασία Πολιτών" του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά, με αφορμή τις Αντιδημαρχίες του Δήμου.

άρθρο του Δ. Κατσικόπουλου

Πριν ενα χρονο ακριβως εγραφα σε αρθρο "επετειακο" για την "Πρωτη φορα Αριστερα" και τα πεπραγμενα της κατα τον πρωτο χρονο διακυβερνησης.