Ερώτηση με θέμα την ασφάλεια των συμμετεχόντων στο 37ο Πανελλήνιο Πέρασμα του  Φαραγγιού του Βουραϊκού από τη Ζαχλωρού στο Διακοφτό, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται την Κυριακή 14 Μαΐιου 2017 από τον Σύλλογο Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης και Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων, κατέθεσε προς τον Υπουργ

Γράφει ο Θεόδωρος Θανόπουλος. Τέτοιες μέρες... Μέρες που είναι... Και φεύγει πάλι η σκέψη... Και γυρίζει στα παλιά... Σαν παιδιά... Σα μαθητούδια...

Η απειλή του καιρού δεν στάθηκε ικανή να αντιμετωπίσει την επιθυμία για την πραγματοποίηση του Καλαβρυτινού καρναβαλιού. Μετά από πολλά χρόνια, όλα τα παιδιά των Καλαβρύτων ‘’κατάλαβαν’’ απόκριες με την πρώτη διοργάνωση Καλαβρυτινού Καρναβαλιού.

Στα πλαίσια καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, στην πόλη των Καλαβρύτων την 19/02/2017 κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 12.00 έως ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση καρναβαλιστών με συμμετοχή περίπου διακοσίων -200- ατόμων και προς δ

Δείτε απο τα πρακτικά του Δήμου Καλαβρύτων, όλα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων της 2ας Φεβρουαρίου 2017, σχετικά με την σχεδιαζόμενη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, φιλοξενία, ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στο κτίριο του Ε.Ε.Σ.

Το πρώτο νυχτερινό σκι της χρονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, πλησιάζει και θα γίνει το Σάββατο, 18-2-2017. 

Θα λειτουργεί από τις 17:00 και μέχρι τις 21:00, ο αναβατήρας Δάφνη με την πίστα Δανάη και το Snowfunpark κάτω από το 'Chalet 1750' με rails.

Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον πλούσιο Πολιτιστικό διήμερο από 18-19 Μαρτίου 2017 διοργανωνουν από κοινού οι Σύλλογοι Πελλοπονησσίων Αργυρούπολης-Ελληνικού, η Ενωση Ποντίων Αργυρούπολης και ο Πολιτιτικός-Λαογραφικός Σύλλογος Αργυρούπολης.

Το Σάββατο που μας πέρασε στην Ι. Μονή της Αγίας Λαύρας τελέστηκε με την παρουσία φίλων, συγγενών και συναδέλφων που τον αγαπούσαν, το μνημόσυνο του φίλου Αντώνη που μας άφησε νωρίς. Τώρα ίσως είναι η ώρα να αναφερθούμε, για πολλοστή φορά, στο πρόβλημα των διακομιδών στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων.