Τούτο δω το "έργο" παριστάνει λένε κάποιοι το... "ΘΡΗΝΟ" των Καλαβρύτων!!!

Τούτο δω το "έργο", παριστάνει λένε κάποιοι το Θρήνο των Καλαβρύτων και του έδωσαν μάλιστα τον τίτλο ‘’Καλάβρυτα ’43 – Ο Θρήνος’’.

Επειδή εμάς, τούτο δω το "έργο", χωρίς να έχουμε καμιά ιδιαίτερη καλλιτεχνική άποψη και κρίση περί μοντέρνας τέχνης αλλά πιστεύουμε ότι διαθέτουμε τον μέσο κοινό νου, προσβάλλει βάναυσα την αισθητική μας, το δημοσιεύουμε προς κρίση στους αναγνώστες μας.

Τώρα ποιος είναι ο "ηθικός δημιουργός" τούτου δω του "έργου"; Μα η Παγκαλαβρυτινή Ένωση Αθήνας και ο πρόεδρός της κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, ο οποίος όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της Παγκαλαβρυτινής τόνισε: “Τιμούμε σήμερα ευλαβικά την ιερή μνήμη των τραγικών θυμάτων με ένα έργο παρακαταθήκη στις νέες γενιές και όσους θα επισκέπτονται τα Καλάβρυτα. Το έργο αποτελεί φόρο τιμής στην πόλη των Καλαβρύτων που σφαγιάστηκε ανελέητα από τις δυνάμεις του φασισμού αλλά και μια υποχρέωση όλων μας που για συνεχή προσπάθεια να μην βιώσουμε ποτέ τους εφιάλτες του παρελθόντος”.

Όπως μαθαίνουμε, πρόκειται να γίνει σήμερα το βράδυ και επίσημη παρουσίαση τούτου δω του "έργου", στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με την παρουσία μάλιστα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά, ο οποίος μάλλον έχει διαφορετική αισθητική από τη δική μας.

Μάλιστα στις 28 Νοεμβρίου, έγιναν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια τούτου δω του "έργου", που καλό θα ήταν να μάθουμε πόσο κόστισε και ποιοι το πλήρωσαν, φυσικά με την παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το επίσημο site της Παγκαλαβρυτινής, αποδέχτηκε πρόταση του Προέδρου της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως κ. Δήμου Βαρβιτσιώτη να τοποθετηθεί ο πίνακας στο νέο Δημαρχείο Καλαβρύτων, με ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί!

Ρωτάμε το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά. Στο σαλόνι του σπιτιού του, τούτο δω το "έργο", θα το τοποθετούσε;