Τα ονόματα των υποψηφίων - Αρχίζει να αναπνέει ο πολιτιστικός Καλαβρύτων.

Μετά από μια φυσιολογική εγκυμοσύνη και συνηθισμένες μικρό επιπλοκές, που εν τέλει μπορεί να είναι απαραίτητες για να ‘’χτίσουν’’ ‘ένα υγιές γεγονός , για την ανάπτυξη του ‘’εμβρύου’’, σήμερα, βρίσκεται σε εξέλιξη η επόμενη φάση εν αναμονή του πρώτου ‘’κλάματος’’ που προηγείται της ζωογόνου αναπνοής.

Η μεταφορική αναφορά είναι για την γενική συνέλευση και την εκλογή ανάδειξης των μελών του Δ.Σ για τον πολιτιστικό σύλλογο Καλαβρύτων που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στην Μαθητική εστία και θα διαρκέσει μέχρι ώρα 19:00

Ευχή όλων μας είναι να δημιουργηθεί ένα συλλογικό όργανο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και το μέγεθος του ονόματος που φέρει.

Αν κρίνουμε από την προσέλευση, η οποία είναι ικανοποιητική από την πρώτη στιγμή που άνοιξε η κάλπη, τότε υπάρχει η διάθεση αλλά και τα πρόσωπα, που μπορούν να δώσουν πνοή στο ζητούμενο, που είναι η προώθηση του πολιτισμού της περιοχής. Η διαδικασία υποδειγματική υπό την επίβλεψη της δικηγόρου και Αντιδημάρχου κ. Στέλλας Πανουτσακοπούλου.

Πιστεύουμε ότι οι όποιες αμφιβολίες εκφράστηκαν, στην διερευνητική φάση που προηγήθηκε, με άρθρο μας, από 8/11/2016 που έλεγε:

( Με την ευχή να είναι ακηδεμόνευτος ο πολιτιστικός σύλλογος Καλαβρύτων!!!) ήταν ακριβώς στην αναγκαία ‘’καχύποπτη’’ κατεύθυνση που θα αποτελούσε μοχλό για την δημιουργία ενός πολιτιστικού συλλόγου που θα ανταποκρίνεται στον πραγματικό του ρόλο.

Σήμερα, που σε λίγες ώρες θα εκλεγεί το Δ.Σ, παύει κάθε επιφύλαξη, καθώς τα έργα του θα είναι αυτά που θα κριθούν και όχι οι υπόνοιες ή οι αμφιβολίες.

Θεωρούμε εξ υποθέσεως, ότι τα νέα μέλη θα δουλέψουν με γνώμονα την κοινωνία, την ιστορία τον πολιτισμό και δεν θα επιτρέψουν την υιοθέτηση επιρροών απ΄ όπου και αν αυτές προέρχονται.

Εμείς μέσα από το ενημερωτικό site KALAVRYTANET είμαστε πάντα, ως εθελοντές και εμείς, στην ενημέρωση των Καλαβρυτινών όλης της γης, στο πλευρό κάθε διάφανης προσπάθειας και πιστεύουμε στην συνεχή συνεργασία με τον νέο πολιτιστικό σύλλογο Καλαβρύτων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ.- ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ -ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΦΗΦΊΣΤΕ ..ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ

Παπαδόπουλος θεόδωρος

theodoros