Σώστε το Πλανητέρο τώρα!!!!

Έγγραφο μέσα από το οποίο εκφράζεται η αγωνία για την ιστορία, το περιβάλλον, την ανάπτυξη , την απασχόληση των ανθρώπων στην περιοχή, αλλά και αιχμές για παρεμβάσεις στασιμότητας και οπισθοδρόμησης υπογράφει ο πρόεδρος της κοινότητας Πλανητέρο κ. Απόστολος Παπαϊωάννου.

Σε αυτό το έγγραφο καταγράφονται τα αιτήματα των κατοίκων και οι ανησυχίες για την τροχοπέδη στην ανάδειξη και ανάπτυξη μιας περιοχής που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε χρόνια τώρα να είναι, πρώτα από όλα, ένας ξεχωριστός  τουριστικός προορισμός, μέσα σε όλους τους άλλους που διαθέτει η ευρύτερη περιοχή.

Υπηρεσίες και εμπλεκόμενοι πρέπει κάποια στιγμή στην χώρα μας να προσπερνούν τα μικρο προσωπικά και να οδηγούν τον κάθε τόπο εκεί που του ανήκει. Το σπανιότατο φυσικό περιβάλλον της περιοχής Πλανητέρο με τις πηγές του ποταμού ,τους υδρόμυλλους που πρέπει να διασωθούν πάση θυσία, τα ιχθυοτροφεία , το Πλατανόδασος Και ταυτόχρονα ο εκσυγχρονισμός  των υπαρχόντων κτιρίων για τις υπηρεσίες των επισκεπτών. κ,α΄ δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα !!!

Περισσότερα λόγια για πρόλογος δεν χρειάζονται,αφού το παρακάτω έγγραφο είναι άρτιο για την σχετική ενημέρωση.