Πολλά κυβικά και value for money για την πόλη από την ‘’κίνηση’’ του Δήμου Καλαβρύτων.

Από την Παρασκευή το μεσημέρι της 23 Ιουνίου μέχρι σήμερα 25 /6, που αρχίζει σιγά σιγά η αποχώρηση, η πόλη των Καλαβρύτων φιλοξένησε για πρώτη φορά μοτοσυκλετιστές από ολόκληρη τη χώρα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού.

Το αντάμωμα φίλων μοτοσυκλέτας στηρίχθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων με ένα ποσό (για το κόστος κατασκευής, από τον ίδιο το Δήμο, της εξέδρας για τις δυο συναυλίες και παραχώρηση μέρους της πλατείας, που συγκριτικά με άλλες εκδηλώσεις ήταν αρκετά συμφέρον σε σχέση με το αποτέλεσμα.

Μπορεί τελικά να μην υπήρξε η προσδοκώμενη αρχικά προσέλευση αλλά είναι βέβαιο ότι το γεγονός της παρουσίας εκατοντάδων ‘’θηρίων’’ αποτέλεσε ήδη μια δυνατή αρχή για επόμενες διοργανώσεις τέτοιου είδους και όχι μόνο.

Η εμπορική κίνηση σε καταστήματα εστίασης ,ξενοδοχεία, βενζινάδικα κ.λ.π τονώθηκε σε μια ‘’άδεια’’ τουριστικά περίοδο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν, από τους ίδιους τους επισκέπτες, με φωτογραφίες και αναφορές στην πόλη των Καλαβρύτων. Επίσης η εικόνα που άφησαν οι ‘’μηχανόβιοι’’, για τους οποίους πατροπαράδοτα υπάρχει από το ευρύ κοινό μια συστολή, ήταν εξαιρετική. Σεβάστηκαν την πόλη , τα καταστήματα, τήρησαν τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, δεν προκάλεσαν περιττούς θορύβους με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους και γενικά έδειξαν να απολαμβάνουν την περιοχή.

Το επίσης θετικό ήταν ότι η κίνησή τους δεν περιορίστηκε στον ιστό της πόλης αλλά επεκτάθηκε αφού πολλοί επισκέφθηκαν Μοναστήρια, Πλανητέρο κ,λ,π

Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του KALAVRYTANET και το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται ΝΕΟ ΚΥΜΑ. Τόσο αυτή όσο και η επόμενη παρουσία λεσχών μοτοσυκλέτας στα Καλάβρυτα αλλά και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, έχουν στηριχθεί, πέρα από την δημοτική αρχή και στην προσωπική  κινητικότητα του προέδρου του κέντρου παιδιού νεολαίας και άθλησης κ. Ευθ. Τζόβολου

Συνεπώς ο Δήμος Καλαβρύτων ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα και πέτυχε το λεγόμενο value for money, που σημαίνει, η σχέση κόστους – ωφέλειας να είναι θετική.

Η εκδήλωση ήταν ανοικτή χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και συναυλίες ενώ υπήρχε και η κοινωνική πλευρά της συνάντησης αφού οι διοργανωτές ενημέρωναν για την ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ..... συμμετοχή του καθένα στην εκδήλωση υπέρ του ..... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ....., του ελάχιστου ποσού των 5 ευρώ

Η κατάθεση θα μπορεί να γίνει απευθείας απ΄όποιον το επιθυμεί, γράφοντας σαν αιτιολογία << ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ>> στον κάτωθι λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού Τραπέζης: 0026. 0209.56. 02010.36.155
IΒΑΝ: GR 3402602090000560201036155
Όνομα Λογαριασμού: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

theodoros