Οι αρχηγοί εμφανίστηκαν και τώρα ‘’αρχίζει το ματς’’

Μετά τις τρεις άμεσες ανακοινώσεις υποψηφιότητας για τον δημαρχιακό θώκο των Καλαβρύτων, με χρονική σειρά, από τους κ.κ. Σπύρο Θεοχάρη, Αθανάσιο Παπαδόπουλο, Γιώργο Τσενέ και την έμμεση του κ. Γιώργου Λαζουρά, ανοίγει η επόμενη και ίσως πιο σημαντική σελίδα. Αυτή των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τους συνδυασμούς.

Εδώ θα υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα λοιπά πρόσωπα που θα γεμίσουν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ενδιαφέρον για το ποιοι νέοι θα ανέβουν για πρώτη φορά στο ρινγκ, ποιοι θα ‘’μετακομίσουν’’ πολιτικά, ποιοι και γιατί, θα παραμείνουν στάσιμοι κ.α΄.

Εκείνο όμως που θα πρέπει να αξιολογηθεί, διαφορετικά και προσεκτικά από τον ψηφοφόρο, θα πρέπει να είναι, αν υπάρξουν, οι μετακινήσεις δημοτικών συμβούλων, από την επί 5 χρόνια αντιπολίτευση, στην επί 5 χρόνια πλειοψηφούσα παράταξη.
Όχι ότι είναι παράνομο, αν συμβεί, αλλά τίθεται και το ερώτημα σε ποια προτεραιότητα είχαν την σημαντική δουλειά της αντιπολίτευσης για τόσα χρόνια, ‘’γοητευμένοι’’ από την παράταξη που θα θελήσουν να υπηρετήσουν στην συνέχεια.
 

Διαβάστε επίσης...