Μεταδίδουμε μόνο για αυτά τα παιδιά. Καλή συνέχεια σε ότι κάνουν !!

Μετά από την ολόκληρη χαμένη χρονιά πέρυσι για τις ακαδημίες της αθλητικής ένωσης Καλαβρύτων, λόγω μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα για ακατανόητο λόγο, φέτος ‘’έδωσε ο Θεός’’ και η κατηγορία Κ14 ξεκίνησε σήμερα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με αντίπαλο τον Απόλλωνα-Λύκοι Αιγίου.
Οτιδήποτε αφορά τις ακαδημίες των Καλαβρύτων θα το παρακολουθούμε και θα το μεταδίδουμε γιατί αυτές οι ηλικίες αξίζουν την προσοχή όλων μας και γιατί αφορούν Καλαβρυτινά παιδιά. Αυτές οι ηλικίες, λογικά και εκτός απροόπτου, θα πρέπει στην συνέχεια να αποτελέσουν τον κορμό της ανδρικής ομάδας.
Επίσης θα συνεχίζουμε να μεταδίδουμε τις συναντήσεις του τμήματος μπάσκετ αφού και αυτό απαρτίζεται από ντόπια παιδιά.
Δεν θα μεταδίδουμε ότι αφορά την ανδρική ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων, γιατί παρά την υπομονή που κάναμε προσδοκώντας φέτος και με το νέο συμβούλιο  να συμβούν κάποιες αλλαγές προς το ορθότερο, αυτό δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε.

Έτσι θεωρούμε δεοντολογικό να μην ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για κάτι που λέγεται ομάδα των Καλαβρύτων, αλλά ομάδα των Καλαβρύτων με βάση τις συμμετοχές Καλαβρυτινών παιδιών, σε συντριπτικό ποσοστό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
 

Διαβάστε επίσης...