Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Κλειτορίας (ΦΩΤΟ)

Φέτος ο Άγιος Βασίλης δε θα έχει στολή για να μοιράσει τα δώρα....Ένας λεκές ήταν η αφορμή να του μικρύνει δραματικά, καθώς την παραέπλυνε το πλυντήριο...!! Όμως οι φίλοι του, τα παιδιά από όλες τι ηπείρους της γης, θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει καινούρια στολή και να φέρει τη χαρά σε όλα τα παιδιά για ακόμα μία φορά!

 Αυτό ήταν το πρωτότυπο θέμα της φετινής χριστουγεννιάτικης γιορτής του Δημοτικού Σχολείου Κλειτορίας που παρακολούθησαν γονείς και μαθητές την Παρασκευή 21/12 το πρωί  και έκανε όλους όσους παρευρίσκονταν να χαρούν και να διασκεδάσουν! 

Συγχαρητήρια στις δασκάλες της Α΄ και Β΄ τάξης, κυρίες Κακαβά Ισμήνη και Καρβέλα Μαρία, για την οργάνωση της γιορτής, καθώς και στη δασκάλα αγγλικών του σχολείου, που επιμελήθηκε τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που παρουσίασαν παιδιά των υπόλοιπων τάξεων.

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη εκ μέρους του Συλλόγου γονέων και προσφέρθηκαν γλυκά από τους γονείς των μαθητών, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή τους, ενώ προσφορά του σχολείου ήταν τα αναψυκτικά. 

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κλειτορία