(ΦΩΤΟ) Καλή εμπειρία. Υπό βροχή αγωνίστηκαν οι μικροί Καλαβρυτινοί.

Στο βρεγμένο πλαστικό τερέν  της Ροδιάς και υπό βροχή έδωσαν σήμερα τον δεύτερο φετινό τους αγώνα οι της κατηγορίας Κ14. Οι ‘’μικροί-ες’’ των Καλαβρύτων.
Η έλλειψη εμπειρίας από αγώνες, μετά την περυσινή αποχή από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ  Αχαίας ήταν προφανώς και ο λόγος που σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος η ομάδα των Καλαβρύτων παρουσιάστηκε κάπως διστακτική.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, που προσαρμόστηκαν στις συνθήκες και τον αντίπαλο, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για την ομάδα των Καλαβρύτων η οποία δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες της Ροδιάς, που βρίσκονται αδιάκοπα και χρόνια μαζί κάτω από τις εντολές του έμπειρου κ. Μ. Καραντζά.
Τηρουμένων των αναλογιών, κυρίως της προετοιμασίας που έχει προηγηθεί τα χρόνια που πέρασαν, φαίνεται πως ο προπονητής των Καλαβρύτων κ. Κωστής Βλάχος βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση αφού σε μικρό χρονικό διάστημα έχει φέρει θετικά δέιγματα.
Είναι βέβαιο ότι η εργατικότητα του συγκεκριμένου προπονητή, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες που δεν απαιτούνται και εξαιρετικές κινήσεις  κατά την διάρκεια των αγώνων, συνεχώς θα λειτουργεί προσθετικά για τους προ έφηβους-ες της ομάδας των Καλαβρύτων που σήμερα εδειξαν ότι σε κάθε αγώνα μπορουν να ''ανεβαίνουν'' αγωνιστικά σκαλιά.
Ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά μετά από κάθε αγώνα είναι το μόνο απαραίτητο για να συνεχίσουν να προσπαθούν και να μεγαλώνουν με σωματική και ψυχική υγεία.

Σχετικά TAGS