Φωγραφίες & video από την χθεσινή χοροεσπερίδα του συλλόγου Σειραίων.

Η επί πολλά χρόνια απερχόμενη πρόεδρος του συλλόγου Σειραίων κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη, κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των συμπατριωτών της κατά την διάρκεια της χθεσινής χοροεσπερίδας που έγινε στο κέντρο Cabana, όταν κλήθηκε να τιμηθεί από τη νυν πρόεδρο κ. Μαρία Καπράλου, για την προσφορά της στον σύλλογο.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου ήταν ικανοποιητική, με το γλέντι και τις εγκάρδιες συναντήσεις γνωστών συγγενών και φίλων να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της βραδιάς.

Λίγες εβδομάδες πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σε τέτοιες συγκεντρώσεις, είναι αναπόφευκτη και η παρουσία υποψηφίων.

Έτσι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών κ. Νίκος Μαγκαφάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τους  κ.κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο πρώην δήμαρχο Αροανίας, Γιώτα Παυλοπούλου, Βασίλειο Κουτρουλάκη πρόεδρο των Μελισσοκόμων, Π. Λιακόπουλο πρώην Αντιδήμαρχο,  Αρίστο Δαλιάνη και Δημήτρη Μηλιτσόπουλο, οι οποίοι θα είναι και υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του.

Ο κ. Παπαδόπουλος απεύθυνε χαιρετισμό προς τα παρευρισκόμενα  μέλη και  φίλους του συλλόγου, τον οποίο μπορείτε να δείτε σε video πατώντας(κλικ) στην παρακάτω πρώτη εικόνα.

Σχετικά TAGS