ΕΥΧΕΣ για τους Κρινοφυτινούς, όπου γής,

Γράφει, ο Κώστας Κατσιάρης:

Αγαπητές-τοί Συγχωριανές-νοί, φίλες και φίλοι, Κρινοφυτινοί από την γέννα γή μας, όπου γής, επικοινωνώ μαζί Σας, αυτές τις ‘Αγίες Χριστιανικές ημέρες, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένώσεως μας και ευχόμεθα εγκαρδίως, υγεία και κάθε καλό, Δια τα Χριστούγεννα του -2017- και ελπιδοφόροΝ το ανατέλλων νέον έτος -2018- .
Εξακολουθούμε να επιμένουμε και να ανανεώνουμε τις ευχές μας, ευελπιστώντας ότι θα έλθΗ μία νέα ημέρα, ελπίζοντες ότι το -2018- , να είναι ένας νέος φάρος αισιοδοξίας, δια την λαβωμένη Πατρίδα μας και για εμάς τους χειμαζόμενους Έλληνες, εις την κρίσιμην και οδυνηρήν συγκυρίαν όπου βιώνουμε. Θέλουμε να ελπίζουμε ό,τι όλες οι συνεχιζόμενες δυσβάστακτες και απάνθρωπες θυσίες μας δεν θα πάνε, τελικώς, χαμένες και ότι οι πολιτικοί μας ηγέτες θα καταβάλλουν, επιτέλους, τις, πραγματικά, τεράστιες ευθύνες τους απέναντι μας, απέναντι εις τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα μας, την Ελλάδα.
Πιστεύουμε ότι στους ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς που διάγουμε επιβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή επικοινωνία, συνοχή, Φιλαλληλία και αλληλεγγύη μεταξύ μας, ώστε να διατηρήσουμε αλώβητη την κοινωνική μας συνοχή και ενότητα.
Σας χαιρετώ αναφωνών το Ευαγγελικόν Ρήμα: «…το Δόξα ‘εν ‘Υψίστοις Θεώ και ’επί γής Ειρήνη…», σε όλους σας και όλους τους συνανθρώπους μας, Χριστιανούς και άλλους…, όπου γής.
Αθήναι 25-12-2017

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου -2017-2020-
της Ενώσεως Αποδήμων Κρινοφυτινών «Οι  ‘΄Αγιοι Θεόδωροι»:

1. Κατσιάρης        Κων/νος     του     Αλεξίου,     Πρόεδρος 
2. Ντακόλιας         Δημήτριος     του     Κων/νου,     Αντιπρόεδρος
3. Χατζηδημητρίου-Ζουμή Αικατερίνη    του    Παν/του, Γενική Γραμματέας
4. Κοκκότης        Δημήτριος     του    Φωτίου,     Ταμίας
5. Καραχάλιος        Αθανάσιος    του    Χρήστου,     Βοηθός Ταμία
6. Ντακόλιας    Παν/της του Κων/νου Έφορος,      Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
7. Κουφός        Αθανάσιος     του     Γεωργίου και της Μαρίας, Έφορος