Ερωτήματα προς κάθε υπομονετικό αριστερό αυτής της χώρας.

Γυναίκα που παντρεύτηκε στα 25 της χρόνια και σήμερα είναι 51 έτους, μητέρα δυο παιδιών 26 και 24 χρόνων, υπηρέτησε την οικογένειά της, τον εργαζόμενο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σε δυο δουλειές σύζυγο και την ανατροφή των παιδιών της. Το επάγγελμά της είναι οικιακά, το σημαντικότερο για την διατήρηση της οικογενειακής και κατ επέκταση κοινωνικής συνοχής.

Θεωρητικά ως γυναίκα έχει κάπως μακρινό από την σημερινή της ηλικία  προσδόκιμο ζωής και δεν γνωρίζει καμία τέχνη, κανένα επάγγελμα, αφού απορροφήθηκε από αυτό που της όρισε η ζωή της και η μητρότητα.

Ο 60 χρονος σύζυγος που πλήρωσε επί 40 χρόνια ασφαλιστικές εισφορές στο Ελληνικό κράτος δυστυχώς απεβίωσε. 

Ποιος θα παραλάβει τα δικαιώματα των ασφαλιστικών εισφορών που πληρώθηκαν για την σύνταξη του θανόντα; ΚΑΝΕΝΑΣ από τους κληρονόμους!

Ποιος θα κλιθεί να πληρώσει φόρο κληρονομιάς για τυχόν περιουσιακά στοιχειά που αποκτήθηκαν με ιδρώτα και αίμα; ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ και αν δεν έχουν θα τα χαρίσουν με αποποίηση στο κράτος!

Πως θα επιβιώσει η συγκεκριμένη γυναίκα; ΑΔΙΑΦΟΡΟ!

Θα συρθεί αυτή η αξιοπρεπής μέχρι σήμερα μητέρα και σύζυγος  στις ουρές για πενιχρά επιδόματα και συσσίτια;  ΝΑΙ!

Ποιος υπέγραψε αυτό το έκτρωμα; Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

Ποιος από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, τοπικούς ή μη, έχει δώσει απάντηση για αυτό το θέμα; ΚΑΝΕΝΑΣ! ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ; 

Πως ονομάζεται όποιος αναδεικνύει ή ασχολείται με τέτοια θέματα; ΦΑΣΙΣΤΑΣ !!!!!!!!!!

 

Καλό ξημέρωμα !!!!