Εορταστικό ματς:  Θανάσης VS  Γιώργος.

Ευχές, ευχές, ευχές, από όλους προς όλους, για υγεία ευτυχία κ.λ.π με αφορμή τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά.
Ευχές απέστειλαν και μέσω των social media, κυρίως του facebook και οι κ.κ. Λαζουράς και Παπαδόπουλος, που φαίνεται να είναι τα πιο δυνατά πρόσωπα στην μάχη των επερχόμενων εκλογών. 
Ο κ. Λαζουράς,  πιο παλιός χρήστης των ηλεκτρονικών μέσων έχει εγγραφεί σε αρκετά από αυτά. Δύο σελίδες στο face book, instagram, Twitter, κανάλι στο you tube, και ως blogger είναι και ‘’συνάδελφος’’ μέσω του  lazourasblogspot.
Ο κ. Παπαδόπουλος  είναι σχετικά πρόσφατος στο face book 
Μοιραία στην εποχή μας, θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, όταν κάνουμε μια δημόσια ανάρτηση γίνεται, από εμάς ή από άλλους,  καταμέτρηση των περιβόητων likes, στα οποία,  άλλοι δίνουν μεγάλη σημασία και άλλοι όχι.
Τις μέρες αυτές οι δύο προαναφερόμενοι ανάρτησαν στο face book ευχετήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά.

Έτσι, για τον παρατηρητή και μόνο, υπήρξε ένα άτυπο ματς.

Ενώ περιμέναμε, με βάση τους ηλεκτρονικούς ‘’φίλους’’ να προηγηθεί κατά πολύ, ο περισσότερο μυημένος σε αυτό το χώρο κ. Λαζουράς, αυτό δεν συνέβη.
Η κάρτα για τον νέο χρόνο έφερε μέχρι τώρα:

 Για τον κ. Λαζουρά 419 likes και 68 ευχές.
Για τον κ. Παπαδόπουλο 410 likes και 71 ευχές.

Η κάρτα για τα Χριστούγεννα έφερε:

Για τον κ. Παπαδόπουλο 372 likes και 60 ευχές
Για τον κ. Λαζουρά          163 likes και 22 ευχές.

Θα πει κανένας ότι άλλοι είχαν περισσότερα.
Φυσικά, οι εκλογές ουδεμία σχέση έχουν ούτε με τις ευχές, ούτε με τα πειράγματα. Πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρότερο από ένα κλικ επιλογής πάνω στις γνωστές φατσούλες που έχει στην διάθεσή του ο χρήστης.
Περιμένουμε ακόμα τις κάρτες μας από τον κ. Παπαδόπουλο, ενώ από τον κ. Λαζουρά τις λάβαμε έγκαιρα και τον ευχαριστούμε. Μια παρατήρηση μόνο. Οι στόχοι δεν νικούν, εκπληρώνονται.  
Εμείς να ευχηθούμε σε όλους όσους τελικά ανέβουν στην ‘’παλαίστρα’’ των εκλογών να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία και καλή επιτυχία στις πολιτικές τους επιδιώξεις.