ΔΑΦΝΗ: Νέος πολιτιστικός σύλλογος...και το όνομα αυτού ''ΑΝΑΔΡΟΜΗ''

Ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων, η Δάφνη, έχει εδώ και λίγες μέρες το δικό της πολιτιστικό σύλλογο. Ο Λαογραφικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Δάφνης << ΑΝΑΔΡΟΜΗ>> είναι πλέον γεγονός.

Μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 9/9/2018 συστάθηκε το νέο Δ.Σ. Πρόεδρος εκλέχθηκε η Κουτσιουρή Άννα του Γεωργίου, αντιπρόεδρος η Μαλλή Αικατερίνη του Γεωργίου, γραμματέας η Ραμαντάνη Ευανθία του Κων/νου,ταμίας η Γιαλαμά Σταμάτα και μέλη η Σιέττου Νεκταρία, ο Χρυσανθακόπουλος Παναγιώτης και η Σωτηροπούλου Ανθούλα.                                                  

Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Δουφεξής Ιωάννης, Κουτσιουρής Δημήτριος, Σπυροπούλου Κων/να και Μπαμπίλη Μαρία.              

Σκοπός του συλλόγου η προαγωγή και η διάδοση  της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με την ίδρυση  Λαογραφικού Μουσείου, η οργάνωση κάθε είδους μορφωτικής, πολιτιστικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας όπως:  καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις έργων, σεμινάρια , ημερίδες κλπ. και οτιδήποτε άλλο οδηγεί στην κοινωνική, επαγγελματική, καλλιτεχνική και ηθική αλληλεγγύη καθώς και στην ανταλλαγή απόψεων  που αφορούν την τέχνη και τον πολιτισμό. Η Δάφνη πραγματικά έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες και το νέο Δ.Σ. φαίνεται να έχει νέες ιδέες, νέα οράματα αλλά και πολύ όρεξη για δουλειά.

Να ευχηθούμε πραγματικά καλή σταδιοδρομία!!!                              

Γιωργία Κουτσιουρή δημοσιογράφος koytsioyri foto

Σχετικά TAGS