"Αδειάζει" Λαζουρά ο Κοντογιάννης! Τον κατηγορεί για ανικανότητα πάταξης της ασυδοσίας στα Λυκούρια

Μία αιχμηρή ανακοίνωση, έχοντας τελικό αποδέκτη το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά, εξέδωσε το Τοπικό Συμβούλιο Λυκούριας μετά την συνεδρίαση του στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα και όπως θα δείτε στην ανακοίνωση που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου και υπογράφει ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Λυκούριας κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης, καταγγέλεται η δημοτική αρχή για ανικανότητα πάταξης της ασυδοσίας που επικρατεί στην υπερκατανάλωση του νερού ύδρευσης αλλά και του ελέγχου των παροχών, με αποτέλεσμα όπως σχετικά αναφέρεται την "καθημερινή ταλαιπωρία των κατοίκων και κυρίως των ηλικιωμένων στου Λυκούρια λόγω της έλλειψης νερού και των πολλών διακοπών". Προτείνεται επίσης ο ανωτέρω έλεγχος να δοθεί σε ιδιώτη!!!

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι... "έφθασαν στο χωριό εξήντα (60)τσουβάλια τσιμέντο(χωρις την άμμο ή εργάτες) απο την Δ.Ε Κλειτορίας για την ανάπλαση του χωριού", ενώ συμπληρώνεται επίσης ότι "η κοινότητα Λυκούριας για το έτος 2019 δεν θα υποβάλλει τεχνικό πρόγραμμα στο Δήμο Καλαβρύτων, καθώς είναι σε πλήρη εκκρεμότητα τα τεχνικά προγράμματα των προηγουμένων ετών".

Η ανακοίνωση αυτή, έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά, την οργή που επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους της Δ.Ε. Κλειτορίας για τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά, αφού τον κατηγορούν ότι έχει εγκαταλείψει την περιοχή, επιχειρώντας τώρα προεκλογικά με μερικά τσουβάλια τσιμέντο να τους ρίξει "στάχτη στα μάτια", γεγονός που το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και εμείς εδώ από το ΚαλάβρυταΝετ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας: