Σε τρίτη συνεχή ήττα υποχρεώθηκαν τα Καλάβρυτα που αντιμετώπισαν στο γήπεδο του προαστίου τον πρωτοπόρο Αετό Πατρών.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για το Σκεπαστό, αφού σήμερα στην έδρα τους, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία απέναντι στους πιτσιρικάδες του Κεραυνού 2016. Το Σκεπαστό δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί το ότι πήγε στην ανάπαυλα με το σκορ 3-1 υπέρ του και με το καλημέρα του Β ημιχρόνου στο 46' δέχθηκε την ισοφάριση.

Ο Γιώργος Μπερτσουκλής είναι ένας νέος με ορθή κοινωνική συμπεριφορά και ακέραιο χαρακτήρα. Αυτή ακριβώς ήταν και η παρουσία του στην Α.Ε.Καλαβρύτων που για πάρα πολλά χρόνια αγωνίστηκε ποδοσφαιρικά.

Δεύτερο φιλικό δόθηκε χθες ανάμεσα στις δυό ομάδες της ορεινής Αχαίας ,τα Καλάβρυτα και το Σκεπαστό. Επιτέλους, με τις προσπάθειες των διοικήσεων των δυο ομάδων και των παικτών, αρχίζει σιγά σιγά να σπάει ο πάγος που είχε δημιουργηθεί από τις έντονες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος.

Ο ΣΕΠΟΚΕ σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τους Σκακιστικούς Αγώνες (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιφέρειας Καλαβρύτων και ανοικτό Τουρνουά Rapid) που θα πραγματοποιηθούν στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων Κυριακή 22/1/2017.

 

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ) σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), διοργανώνει την προκριματική φάση του Πρωταθλήματος σκάκι μαθητών-μαθητριών για την περιοχή των Καλαβρύτων.

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ανακοινώνει τους 110 κερδοφόρους Αριθμούς της λαχειοφόρου του (αντιστοιχούν στα τέσσερα τελευταία νούμερα των εκατόν δέκα πρώτων τυχερών αριθμών της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 3/1/2017).

Λόγω των αναμενόμενων κακών καιρικών συνθηκών, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα Β' κατηγορίας για την 14η αγωνιστική

Εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο και να πούμε ότι οι διοικήσεις και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έκαναν ένα θετικό βήμα για μια συνεργασία που θα είναι προς όφελος όλων.

Μετά από δυο αναβολές φιλικών αγώνων μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου Καλαβρύτων και Σκεπαστού, σήμερα