ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΕΣ, ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ

Νέα ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι Φιλοξενούμενοι του Κέντρου Ανηλίκων Καλαβρύτων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου προσωπικού (Συντονιστού-Κοινωνικού Λειτουργού κ. Θ. Μάργαρη και λοιπού προσωπικού) στα πλαίσια της Εργασιοθεραπείας-Δημιουργικής Απασχόλησης, απέστειλαν αξιόλογα σκίτσα, λαμβάνοντας μέρος στον ως άνω αναφερόμενο Διαγωνισμό. Όπως είναι γνωστό, η Εκδήλωση αυτή έχει σαν σκοπούς τόσο την απότιση τιμής και μνήμης στα θύματα του Ολοκαυτώματος, όσο και την καλλιέργεια ιδανικών ειρήνης-ισότητας-ελευθερίας μεταξύ των λαών. Η συμμετοχή των Φιλοξενούμενων του Κέντρου, αποτελεί ένα ακόμη αποτέλεσμα του σημαντικού κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου, που καθημερινά επιτελείται στο Φορέα αυτό. Είναι ένα θεάρεστο έργο, το οποίο έχει γίνει δεκτό σχεδόν από το σύνολο της Καλαβρυτινής Κοινωνίας.

Επιπλέον, τις ίδιες ημερομηνίες, (16-17 Δεκεμβρίου2017) προγραμματίζονται (πάντα στο Καλλιμανοπούλειο) από τον ΣΕΠΟΚΕ και διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως “Εργαστήριο Δημιουργίας Σκίτσου”, “Διαλέξεις για την ανάπτυξη του Αθλητισμού και του Ζατρικίου”, “Εκθέσεις”, “Σκακιστικές Επιδείξεις” κλπ από γνωστούς προσκεκλημένους που χαίρουν Πανελλήνιας και Διεθνούς αναγνώρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δρ Ν. Χ. Ραζής κιν. τηλ. 6932468208, τηλ. 2692360133 και email:dr.n.x.razis.g.p@gmail.com, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΟΚΕ www.sepoke.gr

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο ΣΕΠΟΚΕ, καλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους όλες τις Εκδηλώσεις.