Σε video ένα από τα πολλά λάθη του διαιτητή κατά των Καλαβρύτων.

Η διαιτησία του κ. Κώστα Σαμαρτζή στον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στα Καλάβρυτα και το Δρέπανο σημαδεύτηκε από αρκετά λάθη. Για το λόγο αυτό η Α.Ε Καλαβρύτων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένα παράπονα, για αυτόν αλλά και για προηγούμενους αγώνες της. Αυτά αφορούν ανοχή σε σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων από τον διαιτητή ,ακύρωση κανονικού τέρματος ως οφ σαιντ, μη καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του Δρεπάνου σε τραβήγματα - ανατροπές μέσα στην περιοχή.
Η αδιαλλαξία των διαιτητών και η στήριξη των αποφάσεων τους από επιτροπές και συλλόγους διαιτητών είναι γνωστή στην Ελλάδα. Η μόνη ουσιώδης αντίδραση που θα αποδεικνύει  την αλλοίωση αποτελέσματος είναι η παρουσίαση συγκεκριμένων στοιχείων. Αυτά δεν είναι άλλα από τα video που αποτυπώνουν ξεκάθαρα συγκεκριμένες στιγμές κάθε αγώνα.
Μια ‘’καραμπινάτη’’ περίπτωση παράλειψης του συγκεκριμένου διαιτητή να εφαρμόσει τον κανονισμό, είναι αυτή που δεν αναφέρθηκε στην επίσημη διαμαρτυρία του σωματείου και αφορά ενέργεια παίκτη του Δρέπανου που έπρεπε να τιμωρηθεί χωρίς περιστροφές, με απ ευθείας κόκκινη κάρτα.
 Ήταν η στιγμή, όπου όπως φαίνεται και στο VIDEO, το Νο 8 του Δρέπανου πιάνει βίαια από τον λαιμό και απωθεί τον ποδοσφαιριστή των Καλαβρύτων Χ. Αλεξόπουλο. Η απόφαση του διαιτητή για αυτή την προκλητική και αντιαθλητική ενέργεια ήταν να χρεώσει ΜΟΝΟ με κίτρινη κάρτα τον υπαίτιο, στερώντας έτσι το αριθμητικό πλεονέκτημα από την ομάδα των Καλαβρύτων.
Το video αυτό είναι ενδεικτικό της τάσης και των λανθασμένων αποφάσεων του διαιτητή Σαμαρτζή στο χθεσινό αγώνα. Δυστυχώς δεν έχουμε στην κατοχή μας ανάλογα video τα οποία αφορούν τις  αμφισβητούμενες φάσεις. Καλούμε όποιον από τους θεατές ή οποιονδήποτε άλλο,  έχει χρήσιμο προς αυτή την κατεύθυνση  υλικό να μας το αποστείλει προκειμένου να το επεξεργαστούμε κατάλληλα και να το δημοσιεύσουμε.

Επίσης κατανοούμε, κάποιες χθεσινές αντιδράσεις, κάποιων ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Καλαβρύτων σε βάρος μας, γιατί γνωρίζουμε την φόρτιση που προκαλεί ένας  αγώνας.
Το kalavrytanet θα συνεχίζει την στήριξη των τοπικών ομάδων πάντα με την προσπάθεια να γίνεται σε αντικειμενική βάση.