Πολιτικό άνοιγμα Λαζουρά προς Κλειτορία.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη και ο πρόεδρος του συλλόγου Κλειτορίων Αττικής είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γ Λαζουρά στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα. Η αγωνία των ανθρώπων, που υπηρετούν συλλόγους για το καλό του τόπου τους και δεν τους εμπορεύονται, ήταν και ο ουσιαστικός σκοπός της συνάντησης αυτής. Όπως αναφέρει και ο δήμαρχος στο προφίλ του στο facebook, έγινε μια καθαρή συζήτηση για θέματα της Κλειτορίας αλλά και των εκδηλώσεων του καλοκαιριού στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού που μας έρχεται, που θα είναι πολλές και παντού όπως κάθε χρόνο, είναι φυσικό να αποτελέσουν  πηγή πολιτιστικής αλλά και πολιτικής παρουσίας και αυτό ο κ. Λαζουράς το γνωρίζει καλά. Γιαυτό σε κάθε περίπτωση σίγουρα θα θέλει να αποφύγει τα περυσινά παρατράγουδα για την  εκδήλωση στον αρχαίο Κλείτωρα που προσπάθησαν να ‘’καπελώσουν ‘’ άσχετοι με την Κλειτορία.

Ο πολιτικός χρόνος μέχρι τις δημοτικές εκλογές είναι αρκετός, αλλά όπως λέει ο λαός ‘’όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά’’ και ο δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει ανταποδίδοντας τον σεβασμό και την αγάπη. 
Η ανάρτηση του κ. Λαζουρά

Πρίν από λίγο,στο Olive Garden του ΤΙΤΑΝΙΑ(με φόντο την Ακρόπολη),με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής,είχαμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση για θέματα της Κλειτορίας και για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.Η καθαρή και ανοιχτή συζήτηση,αλλά και ο σεβασμός και η αγάπη των μελών του συμβουλίου του Συλλόγου,στο πρόσωπό μου-στο πρόσωπο του Δημάρχου τους(αισθήματα,που μου δείχνουν και οι εκπρόσωποι και τα μέλη όλων των άλλων συλλόγων του Δήμου μας),είναι αυτά,που με συγκίνησαν και μου δίνουν δύναμη,να συνεχίσω.Αγωνιζόμενος,να προσφέρω,τις γνώσεις,την εμπειρία και τις ικανότητες,που διαθέτω,για το καλό της Κλειτορίας,για το καλό όλων των πόλεων και των χωριών του ιστορικού Δήμου Καλαβρύτων.Του τόπου,που γεννηθήκαμε,μεγαλώσαμε και όλοι αγαπάμε.