Ποιος πιστεύει πια στην φθηνή προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Άρθρο του Β. Αποστολόπουλου

Το παραμύθι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει γίνει πλέον γνωστό σε όλους. Ίσως υπάρχουν ακόμα κάποιοι αφελής που τους πιστεύουν, όμως και αυτοί, μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, πλέον λιγοστεύουν...

Άρθρο του Β. Αποστολόπουλου

Όσο για την προπαγάνδα που εξαπολύει καθημερινά η κυβέρνηση, είχαμε πρόσφατα το γνωστό μύθο της εξόδου από τα μνημόνια, με την τρόϊκα να είναι σήμερα παρούσα στην Αθήνα, και τους μνημονιακούς νόμους να παραμένουν αμετάβλητοι και να καταληστεύουν τους φορολογούμενους πολίτες. Ακριβώς όπως και στο παρελθόν. Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά... ψεύτικες ελπίδες για τους νοικοκυραίους και επιδόματα για τους τεμπέληδες, είναι ανάξιες ακόμα και σχολιασμού, αφού κανείς δεν τις πιστεύει πλέον.

Και ερχόμαστε τώρα στον μηχανισμό που έχει στήσει η κυβέρνηση για να μετριάσει τις αντιδράσεις του κόσμου. Όλοι θυμόμαστε κατά καιρούς, το γνωστό παραμύθι με τη μείωση των τελών κυκλοφορίας. Κάθε χρόνο, όταν έρχονται τα ραβασάκια με τα τέλη, τα γνωστά φερέφωνα, μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιστοσελίδες, προπαγανδιστές υπουργοί, κυβερνητικοί βουλευτές κλπ, ρίχνουν στον κόσμο δήθεν την είδηση ότι τον επόμενο χρόνο εξετάζεται η μείωσή τους ως προς το αναλογικότερο και το δικαιότερο με σκοπό να ψαρέψουν αφελής και να μετριάσουν την αντίδραση του κόσμου.

Το ίδιο δεν έγινε και με τα διόδια; Ας θυμηθούμε όταν άνοιξε ο σταθμός διοδίων στο Αίγιο την αντίδραση του κόσμου και ιδιαίτερα των Καλαβρυτινών που αναγκάζονται να πληρώνουν 6.40 ευρώ διόδια για ένα πήγαινε - έλα στα Αίγιο. Θυμάμαι τότε τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα, που μας έλεγαν ότι το θέμα σύντομα θα διευθετηθεί και εξετάζεται το θέμα αρμοδίως. Ένα, ενάμιση χρόνο μετά, τίποτα δεν έχει γίνει και ούτε πιστεύει κανείς ότι πρόκειται να γίνει. 

Και ερχόμαστε τώρα στον "μεταμνημονιακό" ΕΝΦΙΑ, ξέρετε αυτό που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα γινόταν κυβέρνηση. Εδώ στα Καλάβρυτα οι συμπατριώτες μας το ένιωσαν για τα καλά στο πετσί τους, όπως και πολύς κόσμος σε ολόκληρη τη χώρα. Τα γνωστά Συριζαϊκά φερέφωνα, προκειμένου να μετριάσουν την αγανάκτηση του κόσμου, άρχισαν να σκορπούν ειδήσεις και αποκλειστικότητες... Μείωση του ΕΝΦΙΑ από το 2019 μελετά ο αρμόδιος Υπουργός!!! Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αντικατάστασή του από το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας επεξεργάζονται τα αρμόδια υπουργεία!!! Και φτάνουν στο σημείο οι αθεόφοβοι προπαγανδιστές της Κουμουνδούρου να δίνουν και πίνακες με παραδείγματα. Όσο για την κυοφορούμενη και υπογεγραμμένη από τους ίδιους μείωση των συντάξεων, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα δεν θα πραγματοποιηθεί;

Τουλάχιστον αφού χάσατε την αξιοπιστία σας φροντίστε να περισώσετε όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

Διαβάστε επίσης...

17-04-2019 | 11:37
11-04-2019 | 11:52
06-04-2019 | 09:42
30-03-2019 | 21:45
15-03-2019 | 23:59
08-03-2019 | 08:08
16-02-2019 | 17:29
14-02-2019 | 10:59